Best Western Plus -Az Ivywall Hotel: Hol maradhat Puerto Princesa -ban

Egy szép, kényelmes ágy, egy hosszú, forró zuhany és egy nagy reggeli svédasztalos reggel -ez a kép sok filippínó közül sokan Képzelje el, amikor az ünnepi szállásokról beszélünk. Különösen akkor, ha családjával és barátaival utazik, semmi sem veri meg a nagy szállást, hogy egy napot megszakítson az utazás és a felfedezés.

A hangulat az utazás egyik aspektusa, amelyet alulértékeltnek tartok. Ha rossz hangulatban kezdi el az utazását, mondjuk egy rossz repülés vagy a szálloda rossz indítása miatt, ez minden bizonnyal befolyásolja tapasztalatait a nap hátralévő részében. Ez az oka annak, hogy a repülőjegyek mellett mindig a szállodákban és a hostelekben a legjobb ajánlatokat vigyázzuk, nem csak az olcsó árakra, hanem a nagyszerű áttekintésekre és értékelésekre is.

A közelmúltbeli Puerto Princesa Citybe tett számos utazásunk során meghívást kaptunk arra, hogy töltsünk pár éjszakát a Best Western Plus -ban – az Ivywall Hotelben, Puerto Princesa City -ben. Ez a Best Western International, a világ egyik legnagyobb szállodaláncának része.

Ha már lefoglalt egy szobát velük, vagy komolyan fontolgatja, akkor öt dolgot érdemes tudni, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a tartózkodásából.

1. 120 szoba minden utazó számára.

Az Ivywall a középkategóriás szállodák számára swanky. Tiszta, tágas és kényelmes, az Ivywall 120 szobája minden méretű vendégeket befogad, akár egy nászúton, ötből álló családban vagy munkatársainak csapata egy vállalati kiránduláson. Vannak olyan szobák is, amelyeket a PWD utazók befogadására fejlesztettek ki.

A szobák kiegészítik azokat a közművekkel, amelyeket a szállodáktól elvárhat (meleg/hideg zuhany, állítható világítás, elegendő törülköző a törülköző hadsereg készítéséhez stb.). Ennek ellenére a szoba még mindig medve volt, a furcsa, otthonos érzés. Noha a szobatervezés modern és funkcionális, továbbra is a filippínó házakra emlékeztető hangulata van. Ennek oka lehet, hogy a szoba lakkozott fa elsődleges bútorként használja, valamint a földtónus választása és a falak és a szőnyegek meleg színekje.

A szobák mellett a kényelmi szolgáltatások magukban foglalják a társasági szobákat (az utazó vállalkozók számára), a fitneszterületet, a medencét és a konferenciatermeket. Ráadásul az Ivywall nagy, moduláris többcélú teremmel ideális formális alkalmakra vagy vállalati funkciókra.

Gondolhatja, hogy az ilyen kényelmi szolgáltatások jelentős árakat hoznak. Valójában valójában csodálkozunk azzal, hogy mennyire barátságosak az árak, tekintettel a kínált lehetőségekre. A gyors online pillantás azt mutatja, hogy foglalhat egy szobát az Ivywall -ban, csak 5000 PHP -hez éjszakánként. A párok számára ez csak Php 2500 személyenként. És ez még a kedvezményes áron sem. Ha el tudsz szerezni magának egy promóciót, akkor egy szobát sokkal olcsóbb áron csaphat be.

2. A szálloda a Balayong éttermet is tartalmazza.

Az Ivywall Hotel helyiségén belül található a Balayong, egy szabadtéri étterem, bárral és grillrel. A Balayong a Palawan Cherry Blossom Tree helyi neve, a Puerto Princesa parkok és kertek közönséges látványa. Mint a neve, a Balayong étterem is üdvözlő hely azok számára, akik szünetet keresnek a város nyüzsgéséből.

Mint az Ivywall zászlóshajója, a Balayong érdekes új képzeleteket nyújt a klasszikus Palaweño és a Fülöp -szigeteki ételekről. A Sau del Rosario hírességek séfje alatt az étteremnek néhány must-trip ajánlata a következők: ropogós halpehely saláta, sült csirke (sózott tojás tésztába mártva), grillezett tintahal chorizo-val, „dekonstruált” Pochero és ropogós sertés bagnet.

Fotó jóvoltából a Balayong étterem
Dekonstruált pochero
Sült csirke (sózott tojás tésztába mártva)
Ropogós bagnet
Ropogós hal saláta
Sinuglaw
Személyes kedvencem a Sinuglaw, a klasszikus Kilawin Ceviche verziója, amelyet grillezett sertéshúsból, nyers halból, ecetből, chilisből és uborkából készítenek. Delish!

Az eszik, egy helyi zenekar kitölti az éttermet népszerű és lágy zenével, hogy befejezze a hangulatot. Keressen egy helyet, ahol lazíthat a dátumával? A Balayongnak ideális légköre van erre.

Minden nap az étterem 18 -tól éjfélig nyitva tart.

3. A szálloda ingyenes reggeli svédasztalát az Anibong étterem szolgálja fel.

Balayongtól nem túl messze található az Anibong étterem, amely a szálloda első emeletén található, a főcsarnok mentén. A Balayonghoz hasonlóan Anibong a régióban endemikus fából kapta nevét, ebben az esetben a Palawan part menti területein található Anibong pálmafák.

Míg a Balayong a helyi ételekre szakosodott, az Anibong ételeinek kiválasztása az ázsiai és a nyugati konyhák fúziója. Szeretné egy ebédet grillezett királyi garnélarákkal vagy marhahúsra? Mit szólnál a nyugati stílusú sült csirkéhez? Anibongnak van ezek és még sok más.

Fotó jóvoltából az Anibong Restaurant
Ezenkívül az étterem az elsődleges helyszín a szálloda ingyenes svédasztalos reggelijének. A büfé válogatott reggeli választékokat kínál, a szalonnától, a palacsintától és más nyugati ételektől kezdve a filippínó-stílusú Tocino-ig és a Longganisig, a muszlim utazók halali megválasztásáig.

A büfé általában korán, 6 óra körül kezdődik. Volt OUr tipikus palacsinta és szalonna, de egy sajt, kenyér, sült rizs és tocino lemez, valamint egy nagylelkű hideg vágás. Hé, ha a napot több sziget körül ugrálni fogsz, akkor is felgyorsulhat. Még akkor is, amikor az Enfglish muffinok kitöltése volt, az utazási útmutató és a shuttle már készenléti állapotban van a szálloda előtt, nagyjából idő előtt.

4. A problémamentes túrákhoz kapcsolt utazási irodával rendelkezik.

Természetesen az a legfontosabb ok, amiért sokan Palawanba mennek, hogy első kézből megtapasztalják számos természetes csodáját.

Szerencsére az Ivywall-nak van egy társult utazási irodája is, amely a Puerto Princesa kirándulásait kényelmessé és gondtalanná teszi. Személyes shuttle -en keresztül az útmutatók a város különféle látnivalóiba kerülnek, mint például a föld alatti folyó Természeti Park, a Honda -öböl és a Napsan Beach.

Honda -öböl
Kérhet egy városi kirándulást a történelmi helyek és más érdekes helyek meglátogatására, valamint ajándékokat és pasalubongot is.

5. Nagyon közel van a Puerto Princesa repülőtérhez és más alapvető érdekes pontokhoz.

Ó, és megvitattam, hogy az Ivywall 5 percen belül a Puerto Princesa nemzetközi repülőtértől származik? Az Ivywall nagyon közel van a város fő kapuja közelében, beleértve a repülőteret. Ezenkívül egy kis tricikli viteldíj esetén néhány perc alatt eljuthat a város más első helyére, például a bevásárlóközpont, a templom, a piac és a Pasalubong Center.

Miután megérkezett Puerto Princesa -ba, igénybe veheti a repülőtér saját tricikli szállítási rendszerét, a termináljukkal a repülőtér előtt. A repülőtéren belüli trükkök legalább Php 50 -et fizetnek, további díjakkal, ha a szállodán túl utazol. Ha költségvetéssel rendelkezik, a rendszeres viteldíjakkal rendelkező triciklusok a repülőtéri helyiségeken kívül állnak rendelkezésre.

Még jobb, ha foglalást végez az Ivywall -szal, a szálloda külön költségek nélkül hoz téged. Így van, teljesen ingyenes szállítás a repülőtérről a szállodába! Az Ivywallnak saját sofőrök és shuttles legénysége van, gyors és problémamentes szolgáltatást kínálva a szállodába és onnan.

Külön köszönet Hazelnek és Karennek, a Best Western Plus – az Ivywall Hotelnek – a Balayong étterem Felix -nek, hogy ránk várakoztak, amikor finom ételekkel töltöttük az arcunkat, és Sir Jonathan és Ma’am Rose -nak, hogy ilyen fantasztikus útmutatók és erőforrások voltak. személyek az utazásunk teljes egészében.

Ezt a bejegyzést a Best Western – az Ivywall Hotel – hozta neked.

2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣ • 5️⃣ • 2️⃣1️⃣

További javaslatok a YouTube -on

Kapcsolódó hozzászólások:

Casa Linda Inn: Hol maradhat Puerto Princesa -ban, Palawanban, Fülöp -szigeteken

Palawan Butterfly Garden: Charm és a hibák Puerto Princesa -ban

Krokodilfarm: Palawan Wildlife Mentőközpont Puerto Princesa -ban, Fülöp -szigeteken

Mitra’s Ranch és Baker’s Hill: Puerto Princesa, Palawan

Plaza Cuartel és a Puerto Princesa székesegyház, Palawan, Fülöp -szigetek

Puerto Princesa, Palawan: Költségvetési útikalauz

Cliffside Cottages: Olcsó szállások El Nidóban, Palawan, Fülöp -szigetek

Spin -designer hostel El Nido: A legjobb hostelélményünk Palawanban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *