A Shetland

kalandos Kate nyers szépsége társult linkeket tartalmaz. Ha vásárolsz ezekkel a linkekkel, akkor kompenzációt fogok tenni további költségek nélkül. Kösz!

Ossza meg a Twitteren
Megosztani Facebookon
Ossza meg a Pinterest -en
Ossza meg az e -mailben

Ha nem lenne a Helly AA -val, akkor egy millió év alatt soha nem mentem volna Shetlandbe januárban, minden hónapban! A hideg és a sötétség között (Shetland még északra van, mint Stockholm!), Örömmel vártam volna egy nyári látogatást.

De a januári látogatás során hideg, nyers, rendkívüli szépséggel jutalmaztam. A Shetland, amelyet láttam, egy smaragdzöld-sziget sorozata volt, amely kék-tengeren nyugszik, szinte érintetlenül a civilizáció. A levegő hideg és friss volt.

Ismét örültem annak, hogy a Haggis Adventures -szel foglaltam, ahelyett, hogy csak a Shetland -t néztem meg – a Haggis Tour részvétele miatt olyan egyszerűvé tette a szigetek megnézését. Útmutatóink, Dougie és Tony, megértették a legjobb területeket, valamint pontosan, hogyan lehetnek maximalizálni az időnket, amikor a vadon és a vonzó sárga buszunkon haladtunk.

„Úgy tűnik, mint Maine” – mondta Breeze, a maine -i őslakos, valamint az egyetlen másik amerikai a turnén. Egyet kell értenem vele – ez valószínűleg egy új -angliai halászfalu volt. Mit gondolsz?

Shetland egész területén az ősi sziklaszerkezetek száz vagy akár számtalan évvel ezelőtti nyúlik vissza, hozzájárulva a szigetek kísérteties érzéséhez.

Ezek a struktúrák valóban csodálatosak. Meglátogattuk a Jarlshofot, egy ősi települést, amelyet a föld alatti temetéshez használtunk, ám a szél leütötte a földet.

Ez a hír általában elégedett egy „tényleg?” De amint érezte ezeket az erős shetlandi szeleket, nem lesz kérdés, hogy ezt a várost egyedül a szél ásta ki!

Ja, valamint eddig megemlítenem, hogy hideg volt. Hideg és szeles is. Míg az időjárási viszonyok általában temperamentumos skót volt – a fényes napsütéstől a felhőkig a felhőkig, hogy a bors méretű, valamint kevesebb, mint 15 perccel később – az általánosan fagyos volt, és a szél az üzlet egészében az egészen addig, amíg a mi üzletünkben átvitt minket. Az arcok skarlát volt.

Nem hagytuk, hogy ez megakadályozzon minket a szórakozásban. A Jarlshofnál Tony és Dougie egy kicsit kávét és shortbread ünnepséget tett az egyik menedékfalak mögött!

A falak kiválóan alkalmasak voltak a menedékre. Ugyanez volt a Callum, a csoportunk legmagasabb fickója.

Fotó: Neridah McHenry

Amikor azt hittük, hogy Shetlandben is zöld, szürke vagy kék, egy vadul élénk strandon találkozunk.

De az összes strand közül egyikük sem volt olyan feltűnő, mint a Shetland híres kettős strandja, amely az árapály idején a Szent Ninian -szigethez kapcsolódott. A megfelelő megvilágítással a strand szinte trópusi!

Próbálja meg látni a strandot, amikor az árapály mindkét oldalról jön be – ez egy csodálatos látvány!

És mivel Shetlandben voltunk, megérted, mit akarunk látni? Pónik!

Mi, nők, mi voltunk a leginkább izgatottak, mivel a „póni!” Még egyszer, valamint ismét felfelé, amíg át nem húztuk. A srácok szórakoztatták.

Ami a Shetland póniat illeti, nagyrészt közömbösek voltak számunkra, hacsak nem adtuk őket almát – aztán gyorsan lerombolták őket, mielőtt visszatértek, hogy figyelmen kívül hagytak minket.

Ezeket az érintetlen tájat látva az utazásom egyik legfontosabb eseménye volt, valamint az UP Helly AA Zaniness tökéletes párja. Mindig szem előtt tartom Shetlandot, mint az abszolút gyönyörű szépség helyét.

Nagyon köszönöm a Haggis -kalandoknak egy igazán csodálatos időt a UP Helly AA -utazáson. Minden vélemény, mint mindig, a sajátom.

Kapjon e -mailes frissítéseket a Katenever Miss egy bejegyzésből. Bármikor leiratkozni!

Keresztnév
Utolsó névjegynév
Az e -mail e -mail címe
Beküldés

Ossza meg a Twitteren
Megosztani Facebookon
Ossza meg a Pinterest -en
Ossza meg az e -mailben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *