Mountain View Lodge, Manson, Washington

, a washingtoni Mansonban, a 2016 -os Apple Blossom fesztiválon, a Wapato Point Parkway 25 -én található Mountain View Lodge -ban szálltam meg.

Kétszintes motel stílusú ház, amely sétatávolságra található üzletek, pincészetek és éttermek között, a szobák a szokásos királynőtől a hosszabb tartózkodásig, a kedvtelésből tartott állatokbarát, családi lakosztályokig terjednek. Három éjszaka örültem egy prémium dupla queen szobában, amelyben egy kis hűtőszekrény és mikrohullámú sütő volt a legjobban a mikrohullámú pattogatott kukorica popping zsákjaihoz.

Ahogy a neve is sugallja, a szobák az északi kaszkád hegység felé néznek. A Chelan -tó vízpartja egy rövid sétára található a Wapato Pointon vagy Manson belvárosában, a Manson -öbölben (a tiszta parkjával és a nyilvános úszási stranddal). A Mountain View Lodge minden olyan motelrel ellentétben, amelyben valaha is tartózkodtam, a kényelmi élményt teremtette a fűtött kültéri medencétől és a pezsgőfürdőtől, egy fedett pavilontól, kültéri konyhával és étkezővel, egy propán tűzhely, röplabda pályája/ gyep és óriási kültéri mozgókép képernyő. Ez valóban családbarát tulajdonság.

A középnyugatra a maghoz nem tudok segíteni, de értékelhetem egy rendezett, gyommentes, gyep és extra kényelmi lehetőségeket, mint például az előrecsomagolt vacsoracsomag, amely 5 dollárért elérhető a recepció közelében (minden csomag tartalmazza a tányérokat, edényeket, alumínium fóliát, műanyagot táskák és nedves törülközők – tökéletesek egy expromtus étkezés főzéséhez a propánrácsokon).

Ha a Chelan megyében tartózkodása során megpróbálja megtalálni a „mit kell tennie” javaslatokat, kérje meg a Livingsocial Guide térképet (az állványállványban kell elhelyezkednie, területi brosúrákkal és brosúrákkal). A térkép megjegyzi a kritikus érdeklődési pontokat egy tíz mérföldes festői vezetési hurok mentén, kezdve a parkoktól, a nyomvonalaktól és a festői fotófoltoktól.

Az árak az évszak és a rendelkezésre állás függvényében változnak. Foglalja le szobáját online vagy az 1-800-967-8105 telefonszámon. Ha elmész, add meg Buddy -nak az üdvözlettel, hogy a feje van a fején. “Boldog farkakat!”

Összefüggő

Manson, Washington Apple Blossom Fesztivál A múlt hétvégén, a Washingtonban, a Manson vonzó Hamlet ünnepelte a 96. éves Apple Blossom fesztivált. A washingtoni legnagyobb tó, a Chelan -tó partján található vidéki közösség, a Manson legismertebb szőlőültetvényeiről, gyümölcsösiről és szabadtéri rekreációjáról, kezdve a golftól a halászatig, a túrázásig, a kerékpározásig és a kajakig. Míg…
2016. május 16. “Csendes -óceán”

Az Oregon híres Timberline LodGelast Weekend -je a híres Timberline Lodge -ba merészkedett az Oregon Mt. Hood -on. Az 1937 -ben a Works Progress Administration és a Polgári Természetvédelmi Testület által épített Lodge 6000 láb magasságban fekszik, és 5239 méterrel az állam legmagasabb pontja alatt van. Érkezés közvetlenül a zümmögés előtt …
2015. november 12 -én “szállások”

Oregon partvidék: Wheeler a Nehalem Baya rövid autóútján, a 101 -es autópályán a Tillamook -tól Wheeler városa. A Nehalem -öböl keleti szélén, a Neahkahnie -hegy árnyékában épült, ez a tengerparti közösség lényegesen kevésbé turisztikai, mint a közeli társaik. Ha régiségekkel foglalkozik, a Wheeler az a hely az Ön számára. Vegyes…
2015. július 20 -án “Beach Vacations”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *