A kényelem 7 kulcsa, amikor utazik

a sok dologról, amelyet fel kell készítenie a közúti utazás előtt, biztosítva, hogy kényelme legyen. Bármennyire szórakoztató, mint az utazás, ez egy hosszú távú. Legyen szó akár közúti kirándulásokról vagy kalandokról a világ minden tájáról, sok kitartást érint. És ezért kell beépítenünk a kényelmet, amikor és ahol lehetséges. De mi a legjobb módszer erre? Mutassunk meg néhány egyszerű és hatékony tippet.

Kényelmes ruhákért megy

Ha kényelmes akar lenni, akkor azt gondolhatja, hogy el kell hagynia a stílust. A helyzet az, hogy megszerezheti a megfelelő kényelem és elegancia egyensúlyát, de az alapokkal kell kezdenünk. A legjobb bélelt melltartók számára biztosítja, hogy kényelme legyen ezen a területen, de olyan ruhákat is kell választania, amelyek nem túl bonyolultak, és rengeteg kiegészítővel rendelkeznek. Nem akarja, hogy rakomány nadrágot és baseball kalapot viseljen, hanem olyasvalamit, amely üzletibb, vagy valami olyasmi, amit egy lusta szombat reggelen viselne, mert átlépte az egyensúlyt, hogy ne kerüljenek fel, de még mindig van valamilyen stílusod.

Értsd meg, mire van szüksége valójában

Egyszerűen hangzik, de három egyszerű kérdést kell feltennie magának:

Miért utazol?

Mit fogsz csinálni az utazásaid során?

Mire van szükséged ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a kalandjaiból?

Ez a három kérdés biztosítja, hogy elkezdje csomagolni a helyes dolgokat. Mert ha hosszú távú járaton megy, akkor be kell csomagolnia valami utazási párnát, de elkezdheti gondolkodni a csomagolás hatékonyabbának a legjobb módjairól is. Olyan sok csomagolási hack van odakinn, például a zokni csomagolása a cipőjébe és a ruháinak feltekercselése. De amint megérti, amire valójában szüksége van, megszabadulhat a többlet elemektől, amelyek csak lemérnek.

Keresse meg a megfelelő szállást

A szállodák, a hostelek és a motelek mind a saját előnyeikkel és hátrányaival rendelkezhetnek, attól függően, hogy mit csinálsz. Ha a családdal utazik, akkor meg kell találnia valahol, amely családbarát, de az egyensúlyt is megfelelő. Ha egy éjszakát egy hostelben tölt, akkor álmatlan éjszaka lesz, biztosítva, hogy gyermekei jó pihenést kapjanak, miközben minden 17-25 éves korában megvizsgálják a közelben? Ehelyett jobb lehet, ha az Airbnbsbe megy. Az önkiszolgáló szállás kiválasztása magas szintű kényelmet nyújthat, ha valahol megáll, de ez azt is jelenti, hogy nem kell megosztania a helyet másokkal, hogy mindegyik megfelelő pihenést kapjon, készen áll arra, hogy az útra kerüljön. következő nap.

Szórakozás kiválasztása

Ez annyira fontos minden család számára, mert akár közúti kirándulásra indul, akár repülőgépen utazik, rengeteg szórakozást kell igénybe vennie a gyermekek elfoglalása érdekében. Amikor a gyerekek utaznak, ez még inkább kiszivárgó utazást tehet. Nem csak a „Vanunk ott vagyunk?” De az unalom minimalizálása és a kényelem javítása. Alapvető fontosságú az, hogy gyermekeinek az unalom és az éhség megakadályozása érdekében szükségük van. Ez az oka annak, hogy ki kell dobnia a szerkezet vagy a rutin összes látszatát az ablakon, és ez különösen igaz, ha csecsemőkkel utazik. Hagyja, hogy csak lehetséges, és ha több időzónán utazik, akkor mindenki alszik, mindenképpen nem lesz ütköző. Ezért a szórakozás lesz a tökéletes megoldás mindenkinek, így egészséges elvonást okozhat az utazási nehézségektől, és megszakíthatja az elmédet az összes stressztől.

A sürgősségi tételek

Ha repülőgépen utazik, mindig aggódik, hogy a poggyászát helytelenül helyezik el. Ha van némi sürgősségi ruhája, sokat segíthet, különösen, ha repülőgépen tartózkodik, és a gyermeke valamit ömlött rajtad. Emellett az a ruha, amelyet felkészült az utazásra, soha nem fogja megtenni, így ha néhány extra ruhát készen áll a hordozóba való belépésre, nagy különbséget fog eredményezni. Természetesen fontos, hogy olyan alapvető elemek legyenek vészhelyzetben, mint például az elsősegélykészlet, amely készen áll a menéshez.

Az érzékei lefedése

Azok számára, akik hosszú távú utazáson haladnak, vannak olyan idők, amikor a gyerekek alszanak, de nem tudsz sodródni. Néhány legfontosabb elem, amely lefedi a fülét és a szemét, itt nagy különbséget fog tenni. Függetlenül attól, hogy füldugók elfedik a zajt vagy a fejhallgatót, így csatlakozhat egy podcasthoz, ezek biztosítják, hogy legalább valamilyen minőségi leállást töltsön el magadnak, még akkor is, ha van egy gyerek, aki rajtad fekszik. És élvezheti az alvómaszkot is, amely biztosítja, hogy ha mindenhol fényes fények vannak, akkor a szemét lefedheti, de nem zavarja magát, ami azt jelenti, hogy még ha sikerült elaludnia egy apró részre, akkor ez jobb mint egyáltalán nem aludni!

Frissek tartása

A kényelem egyik alapvető alapja az, hogy otthon van, amelyben rájössz, hogy sok erőfeszítést igényel az utazás során. olyan dolgok, mint a fogakmosás, a díjnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *