Egyedülálló látnivalók Las Vegas környékén, Nevada

Az évek során néhányszor jártam a Sin City -ben, és bár a fényes fények, a szórakozás és a látnivalók látnivalók, Vegasban több van, mint a szalag.

Például, tudta, hogy a Zappos vállalati központja Hendersonból származik, amely egy jelentős külvárosból származik a belvárostól? A progresszív kultúra, amely támogatja a munkavállalói munka/élet egyenlegét, és az ügyfél első helyezését támogatja, segített a Zapposnak a Fortune 100 társaságok egyikének megszerzésében, hogy az elmúlt hat évben a® -nál dolgozzon.

Hol szállhatnék meg

Keressen családbarát szállásokat Las Vegasban, Nevada-ban, a hagyományos szállodáktól a magán nyaralásig a Stay22.com webhelyen:

Azoknak az embereknek, akik érdeklődnek a Zappos campus turnéjának elindításában, néhány lehetőség közül választhat. Személy szerint én vettem a tapasztalatokat és a kulturális kérdéseket és válaszokat, és a memória ma velem van. Amikor elindítom az esetleges indításomat, fogadhat, hogy a Zappos-gondolkodásmód befolyásolja az üzleti döntéseimet.

Ha a nap folyamán valaha is repültél Las Vegasba, akkor észrevette a közeli Red Rock Canyon Nemzeti Conservation terület fenséges szépségét. Évente több mint egymillió látogatót vonzva, ez a közel 200 000 hektáros sivatagi terület 13 mérföldes festői meghajtóval és több mint 30 mérföldes túrázással, kerékpározással, hegymászással és lovaglási ösvényekkel rendelkezik.

A Red Rock Canyon legfontosabb vonzereje a homokkő kőzetképződések, amelyek színüket a talajban lévő vas -oxidból kapják. A hegyek egy része eléri a 3000 lábot. Naplemente alatt meglátogattam a Red Rock Canyonot, és a tapasztalatokat nem lehet pontosan rögzíteni egy fényképen. Ha ürügyet keres egy nappali edzéshez, ellenőrizze, és csomagoljon egy vizes palackot és erős túracipőt az esti öltözékével.

Egy jó bimbóim költöztek Las Vegasba, és most két gyereket nevel. Mint minden olyan város, amely több mint félmillió állandó lakosot támogat, számíthat arra, hogy meglehetősen tisztességes gyermekmúzeumot talál. A 360 Promenade Place -nál található, a Discovery Gyermekmúzeum állandó és utazó kiállításokkal rendelkezik, valamint olyan különleges rendezvényekkel, mint például a közelgő szuperhősök napja augusztus 1 -jén, szombaton.

És ha készen áll arra, hogy készen álljon a városba, keresse meg a William Hill Slots által bemutatott szórakoztató nap kampányt – mert ha folyamatosan játssza a résidőket, akkor többet kap.

Összefüggő

A Vegaslas Vegasban a tíz legfontosabb tennivaló az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb üdülési célpontja. A luxus magasságáról ismert, hogy a város mindenkinek van. Függetlenül attól, hogy családi közúti kirándulást folytat, vagy a várost a barátaival felfedezi, számos egyedi látnivaló található Nevada -ban.
2017. szeptember 7 -én “Vendég posta”

Útutazás a Quartzsite -ba, Arizonawhen, a munkáltató azt mondta nekem, hogy a karácsony utáni héten bezárja az irodát, azonnal egy gondolatom volt. – – kirándulás! Személy szerint izgatott voltam az a koncepció, hogy otthonról távol vagyok a karácsonyig és utáni napokon, mert ez azt jelentette, hogy…
2018. június 11 -én “Arizona”

A június közepén Las Vegas meglátogatása valószínűleg megtörténik. – – Nyáron el kellett mennem Las Vegasba. Tíz év után, amikor januárban Las Vegasba ment egy konferenciára, Covid júniusra tolta a konferenciát. Ebben az évben nem volt más választásom, mint menni. Mit…
2021in augusztus 6. “Nagyvárosok”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *