TNN: Utazási hackelés kérdései és válaszai velem!

Hello mindenki,

Szeretnék megosztani egy újabb videót egy nemrégiben egy nomád hálózati eseményről. Ez az „utazási hackelés kérdései és válaszai”.

Mit csinálsz, hogy felkészülj a jövőbeli utazásaira – kezdje el ma az utazási hackelést!

Mi az utazási hackelés?

Az utazási hackelés a gyakori-izgalmasabb pontok gyűjtésének művészete, valamint a mérföldek teljesen ingyenes járatok, szállodák, túrák és még sok más. Ez lehetővé teszi, hogy megszerezze ezeket az életen át tartó tapasztalatokat: Tahiti-ban egy víz túlterhelt bungaló, első osztályú repülés …

Hé! Sajnálom, hogy megszakítottam, de ….

Úgy tűnik, hogy csak előfizetői cikkre botlottál!

(Már egy tag? Jelentkezzen be ide.)

Ez a rövid cikk kizárólag a Nomadic Matt Plus tagjai számára készült! Az NM+ a tagunk egyetlen programja, amely lehetővé teszi, hogy a látogatók hozzáférjenek a Perk blogbejegyzésekhez. A tagok szintén teljesen ingyenes könyveket, útikönyveket, blogolási tanfolyamokat, hozzáférést kapnak rendezvényeinkhöz, rendezvények visszajátszásához, havi ajándékozásához, pólókhoz, speciális pénzmegtakarítási kedvezményekhez, valamint még többet!

A Nomadic Matt Plus tagjaként nemcsak rengeteg kedvezményt kap, hogy az utazásait olcsóbbá tegye, bár segít nekünk, hogy továbbra is előállítsuk a szeretett kiterjedt utazási anyagokat!

A legjobb az egészben, hogy az előfizetés kevesebb, mint az ebéd költsége!

Ha azt akarja, hogy hozzáférjen ehhez a rövid cikkhez (valamint 100+ más, csak a tagok számára felsorolt ​​cikkekhez), valamint az összes többi figyelemre méltó előnyhöz, csatlakozzon a Nomadic Matt Plushoz, és kezdje el még sokkal többet elérni ma utazásaiból!

Tudj meg többet

Belépés

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *