10 legfinomabb dolog, amit fellépni kell a görögországi Lefkada -ban [javasolt túrákkal]

Hamarosan utazik a görögországi Lefkada -ba? Nézze meg az alábbi javaslatainkat a Lefkada -ban végrehajtandó dolgokról javasolt túrákkal!

Fotó: Rasmus Kuber az Unplash -on
Az Ion -tenger egyik szigete. A Lefkada -t sok eltávolítják a kék vizek, kavicsos öblök, homokos strandok és fantasztikus tájak. Ez teszi a szigetet ideális utazássá, ha csodálatos menekülést szeretne a város nyüzsgéséből és nyüzsgéséből. Az alábbiakban ellenőrizze, hogy sokkal többet megértsen arról, hogy mit látjon és várjon itt.

Egyéb cikkek, amelyeket elolvashat:

A 10 legfinomabb all inclusive üdülőhely, valamint Görögország szállodái

Hogyan töltse el az 5 napját Kréta szigetén Görögországban

7 Hihetetlen dolgot kell fellépni Athénban, Görögországban

10 legfinomabb fellépés az Ionian -szigeteken, Görögországban [javasolt túrákkal]

10 legfinomabb dolog, amit Rhodes -ban, Görögországban kell fellépni [javasolt túrákkal]

Tartalomjegyzék

A legfinomabb fellépés listája a Görögországban, Lefkada -ban

1. Egremni strand
2. Porto Katsiki
3. Nydri vízesések
4. Milos strand
5. Kathisma strand
6. Doukato világítótorony
7. Lefkas Föld pincészet
8. Agia Maura kastélya
9. Agiofilli strand
10. Kalamitsi Beach Lefkada
11. Fedezze fel a szállást a görögországi Lefkada -ban
Hol maradjunk a Görögbudget Hotel Lefkada -ban
Luxus szálloda

Hogyan menjünk Lefkada -ba, Görögországba Londonból

A legfinomabb fellépés listája a Görögországban, Lefkada -ban

1. Egremni strand

Fotó: állandó progresszió cc, 2.0
Lefkada legszebb strandjának tekintik. Az Egremni strand csak hajóval érhető el. Úthoz való hozzáférés nélkül magányos és fantasztikus marad esernyők, tengerparti bárok, valamint hangos zene nélkül. Ez egy paradicsom helye, eltávolítva a kék vízzel. Csak egy tipp, viseljen tengerparti cipőt, mivel a talpa megsérülhet a fehér kavicsoktól.

2. Porto Katsiki

Fotó: George Terezakis CC By-Sa 2.0
A Porto Katsiki -ba való utazás egy kicsit tapasztalat, mivel az ottani utak kissé szorosak, bármennyire is megvalósíthatók. Amellett, hogy eléri a strandot, akkor a kristály eltávolításával jutalmazzák a vizet. A kavicsok, valamint az öbölben lévő szikla lélegzetelállító kilátást nyújt a helynek. A Lefkada -i utazás nem teljes, ha nem látja ezt a helyet.

3. Nydri vízesések

A vízesések nagyszerű lehetőség olyan személyek számára, akik szeretik a természetet, mint az ilyen helyeket. Bár van egy kis víz, fenntartás nélkül megéri az úszást. Még a vízesés felé vezető út is rendkívül gyönyörű és kalandos.

4. Milos strand

Fotó Nemanja .o. a plash -on
A Milos Beach az Agios Nikitas strandjától délnyugatra található, valamint Kathisma előtt, valamint körülbelül 14 km -re található Lefkada -tól. Ez egy csodálatos Lefkada strand, valamint a sziget valódi ékszere. Ennek a strandnak türkizkék kristály eltávolítja a fehér kavicsokkal borított vizet, valamint a durva homokot.

5. Kathisma strand

Fotó: ANITA Szezeicz CC BY-ND 2.0
A Lefkada közelében ez az első lehetőség azok számára, akik online online, és azt akarják, hogy valami „kék” úszjon félelmetes vizekben, néhány kavicson, korlátlan napsütéses lehetőségek, valamint az esernyő elhelyezéséhez. Ha ide megyek, rendkívül elérhető, tehát ideális hely a mobilitási problémákkal küzdő emberek számára, valamint az idősek számára.

6. Doukato világítótorony

Miután a Porto Katsiki -ba megy, a Lefkada déli javaslatára kötelező. A nézet leírhatatlan bárhol, amit néz. Az impozáns szikla, a korlátlan tenger, a ellentétes szigetek, valamint a kiemelkedő világítótorony programja. Érdemes meglátogatni, ideális esetben a naplemente közelében, ahol a színek varázslatosak.

7. Lefkas Föld pincészet

Egy meleg és jellemzően kifejlesztett térben bevezetik Önt a Lefkas Earth pincészet borkészítési folyamatának trükköivel. Figyelemre méltó minőségű borok, tele aromákkal és gazdag ízekkel. Minden vörösbor a karakterétől elválasztva áll, így ízlése különleges ízélő élmény lenne.

8. Agia Maura kastélya

Mielőtt belépne Lefkada városába, amfilochia -ból származik, látni fogja a velencei kastélyt. Ez egy rendkívül nagy, régi erőd elpusztítása. Az erőd falaiból, valamint az erődök csapdáiból fantasztikus kilátás nyílik a tengerre, valamint Lefkada városára.

9. Agiofilli strand

Az AgioFilli Beach gyorsan elérhető mind a tengeren, mind az úton. Az Agiofili egy kis strand, rendkívül gyönyörű, csodálatos türkizkék vizekkel. Tökéletes azok számára, akik olyan emberek számára, akik snorkeling -t akarnak csinálni, mivel a különböző halakkal rendelkező sziklák vannak. Ez köves, tengeri sün nélkül.

10. Kalamitsi Beach Lefkada

Fotó: George Terezakis CC By-Sa 2.0
Csakúgy, mint bármely más típusú tengerpart Lefkada -ban, a Kalamitsi strandon is kristály eltávolítja a kék vizeket. Körülbelül 15 km -re található a Lefkada -tól, valamint egy igazi érintetlen szépség. Ahhoz, hogy odajuthasson, el kell utaznia egy utat, amely elsősorban a görbékből áll. A strandon kövek vannak keverve homokkal, valamint a napágyakat és az esernyőket is bérelheti. Továbbá, amikor megköveteli az ön újjáélesztésétnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *