Az én preferált 18 ízletes helyem, amelyet NYC -ben

enni kell: Frissítve: 2/23/22 | 2022. február 23 -án

Noha már nem vagyok itt már online, New York City volt a házam több mint három éve, valamint a városra vonatkozom, figyelembe véve, hogy 16 éves voltam.

(Kevés megértett majom tény: A szüleim jó barátomat, Matt -t és én is a NYC -be vitték, mivel ingyenes utazást nyertünk azért, hogy az első (én), valamint a második (ő) elhelyezéséért a Massachusetts -ben megadjuk a Card Game Magic bajnokságát: Az összejövetel. Igen, ezt helyesen nézted meg!)

Mint valószínűleg tudod, a NYC a világ egyik legjobb élelmiszer -városa – itt minden etnikai hovatartozásból származó konyhákat fedezhet fel. Amellett, hogy a dollár pizzaszeletektől és a 400 USD -os étkezést önmagában költséges, ugyanúgy élelmezéssel rendelkezik az összes költségtartomány fedezésére.

A tartomány, valamint a kiváló minőségű ételek miatt ritkán főztem a házban, amikor New Yorkban laktam (a konyhák alig vannak, és sokkal jobb ételek vannak mindenhol!), Ugyanakkor az évek során létrehoztam egy A javasolt éttermek robusztus felsorolása, amelyeket most meg akarok mutatni.

A 18 preferált étterem NYC -ben

1. Corner Bistro (331 W. 4. utca)
Világhírű vastag és zsíros hamburgerek számára azt hiszem, hogy ez a város egyik legjobb hamburger-ízülete. Ez az apró, halványan megvilágított bár egyáltalán nem az az étterem, amelyre számíthat, hogy felfedezheti az ilyen ínycsiklandó ételeket. Fogadok, hogy nem tisztították meg a grillt korosztályban, ami valószínűleg az, ami a hamburgereknek ilyen kiemelkedő ízét biztosítja. Biztos vagyok benne, hogy az itt található italok is nagyszerűek, de csak a hamburgerre jöttem.

2. Jeffrey élelmiszerboltja (172 Waverly Place)
A West Village -ben található, ez nem megfizethető étkezés (a legtöbb hálózat 20 USD), ám nehéz, nehéz pohár fehérborot öntenek, valamint néhány preferált kagylómmal és tenger gyümölcseivel rendelkeznek a városban. Hasonlóképpen, 1,50 USD-os os kagylót élveznek (a hét folyamán 3: 30-5: 30), amely szerintem a város legjobb ajánlata!

3. Miss Korea BBQ (10 W. 32. utca)
Ez az én preferált koreai BBQ étterem a városban. Nyilvánvaló, hogy nem vagyok koreai BBQ szakértő, azonban a hús itt finom, valamint egy szédítő tartomány egy csomó oldalát nyújtják (ami számomra a koreai grillezés legjobb része. kimcsi!). Az az igazság, hogy általában tele van a koreaiakkal, olyasmi, amit nagyszerű jelnek veszek.

4. Sripraphai Thai étterem (64-13 39th Avenue, Queens)
Ez a legjobb, valamint sok hiteles thai étterem New Yorkban. Mint valaki, aki Thaiföldön lakott, ritkán fedezem fel a kedvelt helyet. Soha nem olyan jó. Alig soha nem kapok thai ételeket az Egyesült Államokban, mivel mindig csalódott vagyok, ám ez a hely a valódi dolog. Olyan közel van a Thaiföldön való étkezéshez, amennyit csak tudsz. Különösen szeretem a Som Tam -t (papaya salátát). Legitim.

5. Russ & Lányok (E. Houston Street 179)
Ez a legjobb reggeli és villásreggeli ízület a városban, kezét. Semmi más sem közeledik. Gyere ide itt a latkes, a Lox lemezek, a világszínvonalú krémsajt, valamint bármi más reggelire/delire, mint amilyennek hinni tudsz. Két szakasz létezik: az étterem, valamint a deli. Az étteremnek mindig hosszú, hosszú várakozása van, tehát ha nem érsz el korán, sokkal jobb, ha a sarok körüli és másutt is enni fogunk.

6. Balki (Perry Street 117)
A West Village -ben található, ez a francia étterem fantasztikus, örömteli óriót használ, egy 25 dolláros USD Prix Fixe vacsorával, amely a város egyik legjobb költségvetési terv étkezése. Két programot, valamint a fehér bort kap egy romantikusan megvilágított környezetben. A szobatársaim, valamint én is gyakran gyakran jönnek ide, különösen, ha nagyszerű békés kötés estét akarunk!

7. Sao Mai (203 1. Ave)
A régi apartmanom közelében található kiváló vietnami hely, ez a hely a pho -t szolgálja, amely a világomat ringatja. Az alkatrészek itt jelentősek, és jó barátom, Jodi szerint, aki minden vietnami élelmiszer -szakember, ez a hely hiteles.

8. S’Mac (197. 1. Ave)
Egy mac-and-sajt üzlet, amely a szokásos étkezést veszi igénybe, és még jobbá teszi. Mennyei, sajtos jóság. A 4-sajt és a sajtburger a két kedvencem. Az az igazság, hogy ez a hely az otthonomtól a blokk körül volt, feltétlenül kérdés volt – ott is ettem ott, és valószínűleg S’mac hasat is szereztem!

9. Masala Times (194 Bleecker St)
Serving Bombay-style street food, this location found near the NYU school serves some truly great Indian meals. I couldn’t get sufficient of it. The plates are sharable, as well as you get rice as well as bread, too. try the Fish Tikka — it’s delicious.

10. Vanessa’s Dumpling (118A Eldridge Street)
I stumbled upon this location while walking house one day; it was only later that I discovered out it’s really rather famous. After eating their dumplings, it’s simple to see why. They’re tasty — the pork dumplings had an intense flavor to them. as well as at 8 for $5.50, the cost is just right.

While the original Vanessa’s is in Chinatown, there are now places in Williamsburg, the monetary District, long Island City, as well as the upper West Side.

11. John’s on Bleecker (278 Bleecker St)
While pizza in new York is an institution, I admit I’m no pizza guru. To me, it’s either bad, great or truly good. I can’t make those fine pizza distinctions like some new Yorkers can. I qualify John’s as truly good. The thin-style pizza is available in significant parts huge sufficient to serve three (no slices offered here). service is quick, however expect to wait on a table during dinner.

12. Chelsea Market (75 9th Ave)
Chelsea Market is a lot more a collection of food locations than a single restaurant. It’s very prominent as well as a excellent location to pop into when you requirement some groceries, a meal, or snacks. There’s whatever from a creperie to a currywurst spot, from tasty Thai food to Amy’s Bread with outstanding bread. The Lobster location has respectable sushi (and excellent lobster), however I truly take pleasure in their clam chowder.

13. Rosemary’s (18 Greenwich Ave)
This West village Italian restaurant boasts a rooftop farm with fresh create as well as herbs that goes directly into the food you eat. Their hand-crafted pastas are a must-eat as well as they have a great rosé selection. It’s one of the very best weekend brunch places in the city too. Come early since it fills up truly quickly, particularly on great warm day.

14. Mamoun’s Falafel (119 MacDougal St)
You will discover low-cost falafel as well as gyro stands around Manhattan, however the very best one is Mamoun’s. You can pick up a traditional falafel sandwich with tahini as well as salad for $5, however all the choices right here are tasty as well as affordable.

Mamoun’s now has 3 places in NYC: east Village, Greenwich Village, as well as the upper West Side.

15. Karasu (166 Delkab Ave)
This is commonly thought about a restaurant as well as mixed drink bar, however it’s a lot more of an izakaya speakeasy (you’ll requirement to go into with a trick door). It has an sophisticated atmosphere as well as the drinks are top-notch. The menu isn’t huge, however whatever is delicious.

16. Peter Luger Steakhouse (178 Broadway, Brooklyn)
Located in Williamsburg, Brooklyn, this is the very best steakhouse in the city. having been around considering that 1887, it’s an institution. The restaurant has a German beer hall feel as well as the steak (which they age in-house) is a few of the very best I’ve had in my life.

17. good friend of a Farmer (77 Irving Pl)
Since 1986, good friend of a Farmer has been embracing the farm-to-table movement, using seasonal dishes in addition to traditional comfort food. The food is filling as well as hearty. They have a excellent brunch too!

18. Pete’s Tavern (129 E 18th St)
This vintage bar has been open considering that 1864 as well as declares to be the oldest continually running bar as well as restaurant in new York. It’s an unpretentious location where you can take pleasure in some pub food as well as take pleasure in that traditional tavern atmosphere.

***
After living in the city for years, this listing shows what I believe are a few of the very best as well as a lot of special offerings the huge Apple has to offer.

But this is just the idea of the iceberg too. new York City has a few of the biggest bars as well as restaurants in the world as well as you might spend a lifetime (and a fortune) trying them all. Whether you’re eating on a budget plan or prepared to sprinkle out, nyc has something for you.

But don’t take my word for it. Come as well as put my tips to the test as well as let me understand what you think!

Get the thorough budget plan guide to new York City!

For a lot more thorough ideas on NYC, inspect out my 100+ page guidebook written for budget plan travelers like you! It cuts out the fluff discovered in other guides as well as gets directly to the functional info you requirement to travel in the city that never sleeps. You’ll discover suggested itineraries, budgets, methods to save money, on- as well as off-the-beaten-path things to see as well as do, non-touristy restaurants, markets, bars, security tips, as well as much több! Click right here to discover a lot more as well as get your copy today.

Book Your trip to NYC: Logistical ideas as well as Tricks
Foglalja le a járatát
Use Skyscanner or Momondo to discover a affordable flight. They are my two preferred browse engines since they browse web sites as well as airlines around the globe so you always understand no stone is left unturned. begin with Skyscanner very first though since they have the greatest reach!

Foglalja le szállását
You can book your hostel with Hostelworld as they have the greatest stock as well as finest deals. If you want to stay somewhere other than a hostel, utilize Booking.com as they consistenVisszatérés a legolcsóbb áron a vendégházak és a megfizethető szállodák számára. A tartózkodási preferált helyeim a következők:

Szia Nyc Hostel

A regionális

Pod Times Square

Ha sokkal több helyet próbál találni, hogy megmaradjon, itt itt vagyok a preferált szállók, a város teljes felsorolása. Ezenkívül, ha kíváncsi, hogy a város melyik részén marad, itt van a NYC -hez fűződő közösségi útmutatóm!

Ne emlékezzen az utazási biztosításra
Az utazási biztosítási fedezet biztosítja Önt a betegség, a sérülés, a lopás és a lemondások ellen. Részletes biztonság a helyzetben, bármi rosszul fordul elő. Soha nem megyek utazásra nélküle, mivel a múltban sokszor kellett felhasználnom. A legmegfelelőbb szolgáltatást és az értéket nyújtó preferált vállalkozásom:

Biztonsági szárny (mindenki számára 70 alatt)

Biztosítsa az utazásomat (a 70 év felettiek számára)

MedJet (extra hazatelepítéshez)

A legjobb vállalkozást keresi, amellyel pénzt takaríthat meg?
Nézze meg az erőforrás -oldalamat a legjobb vállalkozáshoz, amelyet utazás közben használhat. Felsorolom mindazokat, amelyeket pénzmegtakarításhoz használok, amikor úton vagyok. Pénzt takarítanak meg, ha utazás is.

Sokkal több információt szeretne a NYC -ről?
Feltétlenül nézze meg a New York City robusztus rendeltetési útmutatóját, hogy még sokkal több tervezési tippet is találjon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *