Szállási reflektorfény: Aenea kivételes fogadó, Róma

történelem, építészet, étel, kultúra, Róma mindent megtesz. Amikor eldönti, hogy hol maradjon Rómában, elengedhetetlen, hogy először gondolkodjon a környéken, majd a második helyen. A város nagy, és azt akarja, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a tömegközlekedés közelében található területen található, vagy amelynek sétára van a fő helyszínek, éttermek és bárok.

Az Aenea kivételes Inn nemcsak Róma stílusos szomszédságában található, azonban a Shop Hotel finom. Különböző fantasztikus helyszíneket láthatunk Olaszországban, de Rómába utazás egy életen át tart. Ebben a cikkben lebontom az Aenea kivételes fogadó részleteit, ideértve a szomszédság részleteit, valamint az ingatlan jellemzőit.

☞ Róma után Olaszország más helyekre utazni tervez? Vizsgálja meg a cikkeinket, és fedezze fel, mit kell fellépni Firenzében, valamint azt, ahol a Firenze legjobb éttermei találhatók!

A hely

A Monti szomszédságát a római bohém, művészi enklávéra gondolják. Közel az elsődleges utazói területekhez, valamint a Piazza Venezia, a Colosseum, a Pantheon, valamint a Basilica di San Clemente helyszíneihez, mégis messze elegendő ahhoz, hogy megtartsa a nagy hangulatot. Monti nem rendez egy show -t, és ha kevésbé turisztikai területet keres, különféle rejtett drágakövekkel, ez az.

Az Aenea kivételes Inn kiemelkedő helyen található. Mindössze 15 perces sétára megjelenik a Colosseumban. Egy 20 perces séta eljut a Trevi -szökőkúthoz, míg 15 perc alatt a Piazza Venezia. Ha megfelelőnek érzi magát, a Vatikán körülbelül egy órás sétára van, vagy 35 perc alatt a metróval vagy a busszal.

További bónuszként az Aenea kivételes fogadó körülbelül 5 percre van a Roma Termini vasútállomástól. Ez egy kiváló hely, amellyel gyorsan eljuthat, és a városból is eljuthat. Ráadásul vannak különféle nyilvános buszok, amelyek távoznak a Roma Termini -től.

Hol van a Monti környéke?

Szobák és létesítmények az Aenea kivételes fogadóján

Amint bemegy ebbe a vendégházba, félek az elegáns hagyományos római épülettől. A 15 ízlésesen díszített hely itt 2 emeletre terjed ki, néhány hely kilátással a Santa Pudenziana bazilikára, amely Róma legrégebbi bazilikája, amely a 3. századból származik.

Különböző stílusai vannak itt, válasszon egy ikerszobából, dupla teraszból, lakosztályból vagy két hálószobás lakásból. Mindegyik magas, kifinomult mennyezetet kínál.

A szobák között szerepel a légkondicionálás (amelyet nyáron utazik!), Műholdas TV, teljesen ingyenes WiFi, Nespresso kávéfőző, valamint egy teljesen ingyenes reggeli. Ha a lakást választja, akkor saját konyhája lesz, ami kiváló módszer arra, hogy megpróbáljon pénzt megtakarítani Róma utazásakor.

Egy dolog, amit meg kell jegyezni, az, hogy az érkezés előtt kapcsolatba lépjen a tartással, így bármit felkészültek az Ön számára. A római számos szállás nem hagyományos „szállodák”, valamint tartózkodása alatt valószínűleg nem léphet kapcsolatba egy 24 órás recepciós szakemberrel, bár teljesen szabadon találhatsz, és menj, ahogy tetszik. Ráadásul lesz egy telefonszám, amely telefonhívásra kerül bármilyen típusú problémára, amely felmerülhet.

A vendégház transzfer szolgáltatást nyújt a repülőtérről, és elfogadja az összes főbb hitelminősítő kártyát.

A Booking.com pontszáma az Aenea kivételes fogadójához: „Kiváló” 9.0/10. Kettős kihasznált terek 135 dollár/éjszaka a főszezonban.

☞ Kattintson ide közvetlenül ide, hogy megtekinthesse az Easyrome Guesthouse legfrissebb költségeit, valamint utazási értékelését a Booking.com oldalon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *