A Kruger Nemzeti Park

kalandos Kate figyelemre méltó varázsa társult linkeket tartalmaz. Ha vásárolsz ezekkel a linkekkel, akkor kompenzációt fogok tenni további költségek nélkül. Kösz!

Ossza meg a Twitteren
Megosztani Facebookon
Ossza meg a Pinterest -en
Ossza meg az e -mailben

Gondolod, hogy egy afrikai szafari folytatása az állatokról szól? Nos, definíció szerint ez lehet, azonban a csodálatos tájak látása is nagy része!

Sokkal jobban szeretek fényképezni a tájakat, mint bármi más, valamint nem tudtam volna ellenállni az apologetikusan, és arra kértem útmutatóinkat, akik Lee-Anne-t és a JP-t arra kérik, hogy ismét megállítsák az autót, és ismét rengeteg HDR-fotót készítsek.

A Kruger ezt nem értik meg. Bár ez egy hatalmas nemzeti park – pontosan ugyanolyan méretű, mint New Jersey vagy Izrael! – Nem érthető, hogy az egyik vizuális kábítószer. Nem kapja meg a Serengeti vagy a Namib száraz varázsa elsöprő tájait.

Ennek ellenére nagyon sok varázsa van itt, ha megérti, hol kell keresni.

Mi lenne ezzel a felhőalapú művelettel?

A Ngala -val futó folyó a látogatásunk során száraz volt, mint az év nagy részében. Abban a pillanatban, amikor elkészítettem ezt a képet, olyan volt, mint a nap sugarai tökéletesen felsorakoztak. Felejthetetlen pillanat.

A folyó miatt a vízlyukak ott vannak, ahol valószínűleg látsz akciót. Ez a vízlyuk gyönyörű megállást tett a kávé-meleg-Amarula szünetünkhöz az utolsó játék meghajtónkon.

A Halloween -en folyamatosan kerestem olyan jeleneteket, amelyeket esetleg fel lehet tenni, hogy további kísérteties legyen. Az őrült felhők a magányos fa mögött a számla formájában.

Lila naplementék? Teljesen! Varázslatos, csodálatos pillanat. Ezt a képet minden bizonnyal szerkesztik, akárcsak az összes kép itt, bár számítanak rám – az ég és a felhők is lilaak voltak ezen az estén. Csak egy kicsit kihoztam a lila -t.

És végül megnéztük a távolságba beállított napot, amikor pezsgő pezsgő, bit kolbász nyársokat és guacamole -t is örültünk. Ideális módszer a nap befejezésére, valamint egy fantasztikus finálé a nagyszerű szafari számára.

Melyik kép a kedvenced?

Nagyon köszönöm és azon túl, és látogasson el Dél -Afrikának, hogy tartott engem ezen a felejthetetlen kalandon. Minden vélemény, mint mindig, a sajátom.

Kapjon e -mailes frissítéseket a Katenever Miss egy bejegyzésből. Bármikor leiratkozni!

Keresztnév
Utolsó névjegynév
Az e -mail e -mail címe
Beküldés

Ossza meg a Twitteren
Megosztani Facebookon
Ossza meg a Pinterest -en
Ossza meg az e -mailben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *