TNN: olyan tapasztalatok felfedezése, amelyek maximalizálják a regionális nonprofit szervezetek előnyeit

Helló mindenkinek,

Utazóként meg akarjuk győződni arról, hogy amikor külföldön látunk környékeket, mindent megteszünk annak biztosítása érdekében, hogy létezésünk pozitív hatással legyen az olyan országokra, amelyekbe utazunk.

Az idegenforgalmi szivárgás azonban pusztító kihívás, ahol a jövedelem csak 10% -a a regionális közösségek számára. Azáltal, hogy szándékában áll, hogy hol és pontosan hogyan költjük el a turisztikai dollárt, megbizonyosodhatunk arról, hogy a regionális környékek részesülnek -e. Egy lépéssel továbblépve támogathatjuk a helyben vezetett nonprofit szervezeteket …

Hé! Sajnálom, hogy megszakítottam, de ….

Úgy tűnik, hogy csak előfizetői cikkre botlottál!

(Már egy tag? Jelentkezzen be ide.)

Ez a bejegyzés kizárólag a Nomadic Matt Plus tagjai számára szól! Az NM+ a tagunk egyetlen programja, amely a látogatókhoz hasonlóan hozzáférést biztosít a haszonbejegyzésekhez. A tagok teljesen ingyenes könyveket, útikönyveket, blogolási tanfolyamokat, rendezvényeinkhez való hozzáférést, rendezvények visszajátszását, havi ajándékokat, pólókat, speciális pénzmegtakarítási kedvezményeket és még sok minden mást kapnak!

A Nomadic Matt Plus tagjaként nemcsak rengeteg előnyt kap, hogy utazásait olcsóbbá tegye, hanem segít, hogy továbbra is előállítsa a szeretett széles körű utazási tartalmat!

A legjobb az egészben, hogy az előfizetés kevesebb, mint az ebéd költsége!

Ha hozzáférést szeretne kapni ehhez a bejegyzéshez (valamint 100+ más, csak a tagok számára szereplő cikkekhez) és az összes többi csodálatos kedvezményhez, csatlakozzon a Nomadic Matt Plushoz, és kezdje el még sokkal többet kihozni az utazásaiból ma!

Tudj meg többet

Belépés

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *