Érkezés Dushanbe -ba, Tádzsikisztánba – Közép -ázsiai utazásom kezdete

, végül a 126. országom finanszírozási városában, a tádzsikisztáni Dushanbe -ban mutattam be, amely a két hónapos utazásom hivatalos kezdete, valamint a központi utazásom, valamint Dél-Ázsia! Mint talán már tudod, a 196 ENSZ, valamint a nem UN-országok felsorolása szerint a világ minden országát látom.

Utazásom ezen részén 11 vagy 12 új országba megyek, attól függően, hogy tudok -e rövid időn belül beszerezni Afganisztánba tartozó vízumomat, miközben itt, Tádzsikisztánban. Az olyan országok teljes felsorolása, amelyre a következő két hónapban törekszem; Tádzsikisztán, Afganisztán, Kirgizisztán, Kazahsztán, Mongólia, Üzbegisztán, Türkmenisztán, Irán, Katar, Pakisztán, Bhután, valamint Banglades.

A Fülöp-szigeteki útlevelem használatával az egyetlen ország, amelybe vízummentes, Mongólia, tehát vízumra kellett jelentkeznem egymás országában. Irán az egyetlen olyan ország, amelybe belekerülhetek a repülőtéren a vízum-on-érkezéssel, ám mivel szárazföldön fogok belépni, vízumra kellett jelentkeznem a horvátországi iráni nagykövetséggel.

Szombaton Jonathan vezetett engem a horvátországi Dubrovnik repülési termináljába a Montenegrói Herceg Novi házunkból. Innentől kezdve elkaptam a legelső járatomat Riába, Lettországba egy éjszakai megállásért, ezért lehetőségem volt arra, hogy nyáron láthassam a várost, nem pedig a téli szezonban, mint az utolsó látogatásom. Aztán egy 5 órás járat Almatyba, Kazahsztánba, valamint egy 2 órás járatba Dushanbe-ba, Tádzsikisztánba!

Ebédidőben a Dushanbe Flight Terminal-ra landoltam, valamint gyorsan a Hotel Shumon módszerrel foglalkoztam, amely egy 15 perces autóútra fekszik a repülési terminálról, és rendkívül közel a belvároshoz. A legjobban a szálloda mellett található a Nemzeti Zászló Park, a ház a világ második legmagasabb zászlójához, 165 méter magas! Ugyanezen helyszíni utazók, néhány perc sétára a Tádzsikisztáni Nemzeti Múzeumhoz.

A Shumon Hotel hihetetlenül taktikai a vállalati utazók számára is, és központi szerepet tölt be a vállalati körzetben.

Számomra ez volt az ideális bázis az első látáshoz Tádzsikisztánhoz, kényelmesen és fényűzően díszítve a legjobb lehetőségekkel, amelyeket a csúcskategóriás szállodai vendéglátásból, valamint a csúcskategóriás utazóknak, valamint a csúcskategóriás utazóknak is elvárhattak. Megfizethető ár. A szállodának szintén van saját étterme a földszinten, amely regionális és grúz ételeket szolgál fel.

Vannak olyan cégterek, amelyek éjszakánként csak 75 USD-tól kezdődnek, amely magában foglalja az összes alapot, például a WiFi, a műholdas TV, a 24 órás űrszolgáltatás, a biztonsági dobozok, a reggeli, valamint a szakértői személyzet, akik gondoskodhatnak minden igényedről! A szállodában csak 40 hely van (13 dupla kivételes deluxe szoba, 18 dupla szoba, 8 deluxe ikerszoba, valamint 1 egyszemélyes).

A 9. emeleten lévő saját helyemből ideális kilátás nyílik a Nemzeti Zászló Parkra, valamint maga a kiemelkedő zászlórúdra!

Tartalomjegyzék

További nagyszerű tények a Hotel Shumonról:
Látnivalók, valamint fellépni a Dushanbe -ban, a Tádzsikisztanrudaki Parkban
Nemzeti Múzeum
Nemzeti Régiségek Múzeuma
Látogasson el a regionális piacra
Nemzetek palotája

További nagyszerű tények a Hotel Shumonról:

A szálloda a Dushanbe társaságában, valamint a Varzob legjobb bankjában található a társaságban, valamint a Dushanbe kereskedési központjában. A szálloda 10 km -re található a repülőtértől, a vasútállomástól 7 km -re, a buszállomástól 10 km -re, a F. Niyozi utcában, 34 -nél.

Néhány alapvető épület a közelben:

A National Flag Park („Park of National zászló”) 50 méterre van, itt van a világ második legnagyobb zászlórúdja (165 méter magas). Hasonlóképpen láthatja a szintetikus tót a sok terből, és kijelentették, hogy a parknak szintén vannak gyermekek látnivalói, valamint Tádzsikisztán történelmi figuráinak szoborai.

Tádzsikisztán Nemzeti Múzeum

A Dusti (barátság) tér, ahol Ismaili Samani emlékműve van.

A Nemzetek Palotája (Kasri Millat)-A Tádzsikisztán elnökének otthona és fogadási területe, amikor magas rangú vendégek járnak az országba.

Rudaki park – Az I. Somoni emlékműve, a Dushanbe elsődleges tér, valamint Abu Abdullo Rudaki (kiváló Tadzsik és perzsa költő) emlékműve, a különböző színű nagy szökőkutak mellett.

Modern vízipark – Ideális fiatalok számára, ha családdal utazik

Hasonlóképpen megnézheti a TripAdvisor értékeléseit a szállodáról.

A Dushanbe megkerülése, valamint a szállodából és a szállodából is egy szellő, mert bár a szállodai személyzet minden bizonnyal sokkal több, mint egy taxival telefonálhat, szintén kérhet egy regionális felhasználást.A taxi alkalmazás (nem teljesen különbözik az Uber -től), amely néhány nyelvi akadályt kihoz az egyenletből!

Látnivalók és fellépni Dushanbe -ban, Tádzsikisztánban

Rudaki park

A legjobban a szálloda mellett, valamint a 165 méter magas nemzeti zászlóhoz fekvő ház, a Rudaki Park a Díszkertek, a szökőkutak és a különféle múzeumok gyűjteményéhez tartozik.

Nemzeti Múzeum

Ideális hely az ország, az emberek, valamint a történelem magasabb megértésének megszerzéséhez. Különböző kiállítások vannak, beleértve a természettudományt, a művészeteket, a régészetet, valamint a 7. századi buddhista kolostor rekonstrukcióját is!

Nemzeti Régiségek Múzeuma

Az egyik legkiemelkedőbb kiállítás itt az eredeti Buddha fekvő Buddha, amelyet a Nemzeti Múzeumban újjáépített 7. századi kolostorban találtak. A múzeum az országhoz, valamint a régió egészéhez kapcsolódó eredeti tárgyak jelentős változatát tartalmazza, valamint a Nemzeti Múzeumtól eltérően, ezek nem másolatok!

Látogasson el a regionális piacra

A helyi piacok mindig kiváló módszer, hogy egy kicsit jobban megértsék a helyet, az embereit, valamint pontosan hogyan élnek, tehát a központi élelmiszerpiac ideális hely a megvizsgáláshoz, amellett, hogy néhány élelmiszer -terméket kap A továbblépésed (bármelyik irány lehet)!

Nemzetek palotája

Elbocsátják Önt a Nemzetek Palotájának egy sokkal idősebb épületben való összetévesztése miatt, ám az az igazság, hogy az épület csak 2000 -ben kezdődött, és 2008 -ban fejeződött be. A bonyolult épület a város egyik legismertebb tereptárgya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *