Hogyan kell nászút Kubában – A legjobb kaland romantikus utazási terv

Kuba egy kiemelkedő nászút rendeltetési hely, ha emlékeket kíván létrehozni az élet egyik legkülönlegesebb pillanatában a partnerével. A karibi térség legnagyobb szigete sokkal könnyebben utazhat, és a kultúra, a történelem és a zene gazdagsága a legjobb módja a romantika megünneplésének. Így lehet nászútot Kubában.

Ha Christina és én újra megházasodnánk, Kuba lenne az a hely, amelyet a nászúthoz választottunk. Olyan lenyűgöző ország, tele rejtélyekkel és romantikával.

Bár azt is el kell mondanom, hogy ha olyan nyaralást próbál találni, amely csak a tengerparton vagy az ötcsillagos szolgáltatás mellett rúg, miközben az üdülőhely medencéje mellett tartózkodik, Kuba nem lehet az Ön számára. Még a leginkább elbűvölő hely sem fog sokkal fejlettebb úticélokkal megegyezni. És azt javasoljuk, hogy talán kövesse ezt a kalandos utazási tervet egy visszarúgó héten a mexikói Tulumban.

Mindazonáltal minden Kuba népszerű – zenéje, építészete, rejtélyes története és kultúrája – mindegyik lenyűgöző utazási célpontot jelent.

Adja hozzá ehhez a tájhoz, amely lélegzetet hagy, és a Karib -térség kristálykékén egy tengerparti girt, és valóban kivételes helye van az új házastársának ünneplésére.

Kubában annyi látnivaló van, hogy nehéz tudni, hol kezdje és mit kell tennie.

Az ottani időktől kezdve összeállítottuk a legromantikusabb és legérdekesebb alkatrészek utazási tervet, amely segít a legjobb ünnep megtervezésében.

A Kubában folytatott történeteinknél kattintson ide.

Hogyan kell nászút Kubában – a legjobb útvonal

1-3. Nap: Havanna

A Havanna felfedezésének az egyik legjobb dolognak kell lennie, amit Kubában megtehetsz. Egyszerűen eltévedni a város régi részén egy kaland és izgalom.

Csodálkozik a város morzsoló vonzerejére és az építészet kiemelkedő keverékére. Séta a Malecon – a város ősi tengerfala – naplementekor, és látja, hogy a helyiek horgásznak és találkoznak. Élvezze a Cubata -t vagy egy mojitót a Hotel Nacionale területén, ahol a jogdíj és a méltóságok maradtak.

Havanna Viejo sétáló kirándulása

A régi Havanna sétáló kirándulása valóban segít megérteni a várost és a Kuba egészét. A helyi útmutató vezet a város legfontosabb részein, ideértve a Hemingway nagyon szeretett szállodáját, a székesegyház térét és a főváros épületét.

Ügyeljen arra, hogy térjen vissza a Hemingway szállodájába – a Hotel Ambos Mundos -ba -, hogy egy italt a tetőn. Ikonikus.

4-6. Nap: Vinales

A Vinales sokkal megváltozott, figyelembe véve, hogy az első utazásunk 2014-ben, de ez még mindig lenyűgöző rusztikus vidéki város a kubai legfontosabb dohánytermesztésű régióban. Az Organos -hegység és a nyugati nemzeti park háttere lenyűgöző.

Vinales városa egy élénk főutcává nőtte ki magát, ahol tele van éttermekkel és bárokkal, bár gyakori, hogy egy régi lóhúzott kocsi látható az úton, vagy az alkalmi csirke-peck.

Lóút és dohánypálya túra

A régió dohánymezőinek meglátogatása szükség van, és erre a legjobb módszer a lóháton. Trekálhat a Nemzeti Parkon, hogy találkozzon a dohánytermelőkkel, de ez jobb.

Találkozni a mezőgazdasági termelőkkel, látva, hogy a dohány növekszik, és megismerheti azt a folyamatot, amelyen keresztül megy keresztül, mielőtt finom szivarba készítik, talán kipróbálják a „Farmer Cigar”, miközben áthaladsz a mezőkön … ez egy nagyon különleges élmény.

Íme még sok más a Kuba látásának legjobb módjáról – lóháton a szivar dohánymezőkön keresztül.

180 km -re délnyugatra Havannától, Vinales felé a legjobb módja az autó. Képesnek kell lennie arra, hogy taxit foglaljon ott a szálláson keresztül.

7-9. Nap: Cayo Levisa

Vinales -tól egy göndör szeles meghajtó Vines -től Palma Rubia -ig, Kuba északi partján, ahol a kompot a Cayo Levisa felé kapja. És jól kell adnod, hogy a kompok nem hagyják el ezt rendszeresen.

De ha egyszer ott van, rájössz, hogy az erőfeszítés megéri.

Cayo Levisa – a karibi sziget gyöngye – egyszerűen gyönyörű. A tiszta, fehér homokos strandok meleg vizeket okoznak. Ez a nászút valódi pihenési ideje. Ez 100% -ban romantika.

Csak egy hely van a szigeten – a Hotel Cayo Levisa -, de a szobák meglepően nagyok. Az önálló villák verandákkal, a szobákat mind egy hosszú sétány, amely szintén vezet a magán strandra.

A nappali utazók érkeznek a szigetre, de csak a sziget bizonyos részeire hozzáférhetnek, ami azt jelzi, hogy a szálloda strandja meglehetősen csendes.

Az ételek, mint a sok kubai szállodában, svédasztalos stílusúak, ami kissé kiábrándító, de senki sem vonatkozik Kubára az ételhez.

Itt sokkal több információ található a Cayo Leviáról és arról, hogy mire számíthat.

10-12. Nap: Vedado

Visszatérve Havannába – ez egy újabb hosszú, göndör meghajtó keletre a főváros felé – Vedado szomszédsága sokkal modernabb, mint a régi Havanna lenyűgöző élő romjai.

Érdekes látni, hogy milyen diffBérelje ki ezt a kevésbé turisztikai irányú kerületet, bár a Havanna Közép-Keletre határolja. A Vedado -i helyi bárok, kávézók és éttermek megnézése kis betekintést nyújt arra, hogy milyen az igazi Havanna.

A Cigar Trail élmény

Kuba szivarja ikonikus, de nem sok ember ismeri ennek a luxus jónak a részleteit, amelyek mély gyökerei vannak a natív kubai történelemben. A Cigar Trail privát túra, amelyet a kubai kalandok kubai túrákon keresztül foglalhat le, lenyűgöző.

Látni kell egy dolgozó szivargyárat, kapsz egy leckét egy szivar sommelierrel a „Maridaje” művészetéről – a kubai rumot és a kávét egy finom szivarral feleségül veszik – és egy speciális szivarboltot mutatnak, és hozzáférést kapsz a hozzáféréshez is. Kissé ismert szivarmúzeum a régi Havanna közepén.

Ha sokkal több információt szeretne kapni arról, hogy milyen a kirándulás, olvassa el a véleményünket és a videót itt.

Hol maradj Kubában

A kubai szállás vicces dolog. Rengeteg nagy szálloda van, amelyről úgy gondolja, hogy kedvező árú, lenyűgöző (különösen a külső megjelenésekből) és a népszerű.

Az ellenkező azonban általában igaz. És nem ajánljuk őket.

A nagy szállodák a kubai katonai vagy külföldi láncok tulajdonában vannak. Ez nemcsak azt jelzi, hogy az amerikai látogatók általában nem szabad ott maradni, hanem a bennük elköltött pénz is soha nem tér vissza a helyi emberekhez.

Ehelyett a CASA adott rendszere – egyfajta Homestay/Bed and Breakfast a legjobb megoldás Kubában. Minden otthon tiszta, jól futtatott és nagyon biztonságos. Megkapja a saját szobáját, a zuhanyzó és a bejárati ajtó kulccsal. És a reggeli természetesen!

Itt vannak a CASA -tünetekre vonatkozó ajánlásaink:

A Havana Boutique Hotels kiemelkedő árakat használ a speciális CASA-kon, amelyek sokkal inkább a butikhotelek, mint a házi készítések. Nagykereskedelmi díjakat kínálnak foglalás vagy hitelképességi kártya díjak nélkül, valós idejű rendelkezésre állást és azonnali foglalást kapnak online, és előre fizethet egy hitelképességi kártyával.

Javasoljuk őket és a tulajdonságokat, amikor megpróbálja megtalálni, hol maradhat Havannában. A La Gargola (Havanna) és a Casa Naty (Vedado) -ban maradtunk a közelmúltban.

A Vinales -ban a kubai kalandok a kubai kirándulások megszervezték a Casa Mis cumbres -i tartózkodásunkat, amelyet szintén javasolunk, bár a kubai kalandoknak más lehetőségei is lehetnek, amelyeket ellenőriznie kell.

Ismét elengedhetetlen, hogy ne feledje, hogy ezek nem ötcsillagos szállodák. Helyi tulajdonban lévő butikok, amelyek alapvető, mégis kényelmes szállást kínálnak a kalandos utazók számára.

További CASA -k a BNB -k és a legjobb esetben a háztartások. Rettenetes módja annak, hogy megtapasztalják Kuba -t, ám a hagyományos értelemben nem különösebben romantikus vagy elbűvölő.

Bővítse az utazását emellett Kuba körül

Ha van ideje, akkor nagyon javasoljuk az utazás meghosszabbítását, hogy sokkal többet láthasson ebből a csodálatos országból.

A kubai kalandok Kuba kirándulásain keresztül 2014 -ben felfedeztük a keletre Cienfuegos -t, a Pigs -öböl, a Santa Clara és a lenyűgöző UNESCO örökség Trinidad de Kuba -t.

Ez egy 8 napos Kuba kirándulás volt egy kis csoporttal és egy útmutatóval, amelyet soha nem fogunk elfelejteni. Sokkal további részletek az utazásról kattintson ide.

Ha megpróbál találni egy nászútot, amelyet soha nem fog elfelejteni, Kuba az a hely az Ön számára.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *