Grand Hotel Karel kontra Utrecht: A klasszikus történelem otthona @hotelkarelv

„Egy másik országban vagyok? Nem, ez nem lehet lehetséges. Csak 30 percig vonattal utaztam.

Az őrült vonalak, amelyek a fejemben futnak, amikor Utrechtbe érkeztem. A holland fővárosból származó tömeg elhalványult. És végül megértettem, mennyire okos volt egy másik Holland város meglátogatása, ahol a valódi nyugalom nagymértékben érezhető. Az egyetlen sajnálom, hogy annyira rövid voltam Utrechtben. Ennek ellenére mindez megéri, mivel a város első luxusszállítója – a Grand Hotel Karel V.

Tartalomjegyzék

BEVEZETÉS
SZÁLLÁS
Kényelmi szolgáltatások
ÉTEL
EMBEREK
Területi útmutató
Az íróról

BEVEZETÉS

A Karel V Grand Hotel V helyének helyszíne egy történelmi teutoni házból nagy emlékeket mutatott be, mivel 1348. 1998 -ban a Hotel hivatalosan megkapta a nevét, hogy a világ minden tájáról származó vendégeknek valódi luxus élményt nyújtson a világ minden tájáról. szállás.

Alapvető tudás: Karel V. vagy Károly, akit 1520 -ban a Szent Római Birodalom császárának nyilvánítottak, a Grand Hotelben (akkori Teuton House) maradt, amikor részt vett az Arany Gyapjú nagy fejezetének ülésén 1546 -ban.

Tudjon meg többet a Grand Hotel Karel V webhelyének gazdag történeteről.

SZÁLLÁS

Klasszikus, mégis kortárs! A Grand Hotel Karel V egy éjszakai tartózkodásomhoz kínált fakszobát nem más, mint kivételes.

A szoba a padló végén található, ahol a lifttől a hosszú szőnyegen átélhetem. Lehet, hogy ugyanaz az érzés, ahol a művészek vagy a jogdíjak vörös szőnyegen járnak. Lenyűgözött a királyi hangulat, amelyet néhány pillanatra hercegnő lehetek. Mindezt a Grand Hotel Karel V.; Az a gyermekkori álom valóra vált!

A szobában minden vendég igényeinek jól átgondolt megosztása található.

A hosszú asztal elég profi, hogy lefektesse a laptopját és elvégezze a dolgait.
Csak az asztal mellett van egy hatalmas szekrény, hogy szabadon javítsa ki a cuccát.

A mellékhelyiség szimmetrikus elrendezése meghívja a hosszú zuhanyozásra.
Mi a jobb, mint egy frissítő zuhany után aludni?

A kis tetőfedő rendszerből csatlakoztatott stílusos ruhával tervezték a legfinomabb ágyam. A modernitás hívásával összekeverve egy síkképernyős TV -t rögzítenek az ágy lábába, amelyet az Ön kényelmének egyik oldalán fordulhat.

A Grand Hotel Karel V szoba kínálatának sokkal többet ellenőrizni, ellenőrizze a webhelyét, vagy látogasson el a booking.com webhelyre.

Kényelmi szolgáltatások

A wellness -től és a fitnesztől az összejövetelek helyéig a Grand Hotel Karel V szolgáltatásokat és létesítményeket nyújt, amelyek minden bizonnyal kielégítik a látogatók igényeit.

Csak egy gyors bepattanásom volt a szálloda wellness sarkában, amely a Roma Wing -ben található. A Jetstream Bath, a fitnesz berendezések, a szolárium, a szauna, a gőzfürdő és a varázsa szalon segítségével könnyen megtalálhat egy foltot, hogy kényeztesse magát.

A Grand Hotel Karel V összejöveteleket is kiszolgálhat a Modish és Grand 13 funkciószobájukhoz, a Auditoriumhoz, a 10 000 M2 Courtyard Garden -hez, a Brasserie -hez, valamint a bárhoz és éttereméhez.

ÉTEL

Az étkezés elbűvölő területe.
Korábban kolostorként használták a Karel V Grand étterem, amely széles választékot kínál az ételek és a borok számára. Vito Reekers séf vezetésével a hagyományos íz tökéletesen összekeveredik a mai kulináris elvárásokkal.

A vendégek a szálloda közepén lévő kertben választott ételeket is örülhetnek.

EMBEREK

A mosolyok teljesen ingyenesek, de luxus, a Grand Hotel Karel V.

Minden alkalmazottat nagy vendégszeretet és professzionalizmus képzett, ezért számíthat arra, hogy a tartózkodása olyan simán van, mint a legjobb.

Területi útmutató

Az Utrecht szívében található Grand Hotel Karel V a dinamikus és a bontott légkör keverékét tartja fenn az üzletekkel, elegáns és lazító kávézókkal és éttermekkel körülveszi a környéket, míg a kert a szálloda központjában fekszik.

A Hollandia verte szívének nevezve az Utrech megőrzi a középkori hangulatot, és kiemelkedő építészetet, kedves csatornákat és szórakoztató múzeumokat biztosít.

Megjegyzés: A Grand Hotel Karel V egy ingyenes tartózkodási éjszakát kínált, de a rövid cikkre írt nézetek a sajátom.

A Pinterest -en vagy? Csatlakoztassa ezt a bejegyzést!

Az íróról

Jessica Ayun egy szabadúszó író, aki azt írja, ha napi 5-10 csésze kávét szolgálnak fel. Régebben TV-kutatóként dolgozott, de a lába mindig kíváncsi, hogy új helyekre lépjen, ezért úgy döntött, hogy a Visayas és a Mindanao közösségeiben dolgozik, mint gyakorlatilag két évig, egy nem kormányzati szervezet (NGO) révén. Megpróbálja látni az „igazi boldogságot” minden olyan embernél, akivel találkozik, és minden helyen, ahova megy. Mindig a hegyeket választja, mint a strandokat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *