Navigo Découverte: A Párizsi Train Week Pass és a How To Get One

Navigo Découverte (vagy a Navigo Week Pass) egy olyan kártya, amely korlátlan hozzáférést biztosít a metróhoz, villamosokhoz, rer vonatokhoz és buszokhoz Párizs mind az öt zóna számára egy hétre. Az átadás 22,15 EUR -t, plusz további 5 EUR -t fizet a tényleges kártyáért. Összesen 27,15 EUR.

Jó vétel? az útvonalától függ. Látja, Párizs egy nagyon járható város. Nagyon javaslom, hogy gyalogosan fedezze fel, és ne támaszkodjon a metróra. Vannak azonban olyan esetek, amikor teljes értelme van a Navigo átadásának megszerzéséhez.

Ha a Charles de Gaulle repülőtérről (CDG) érkezik, vegye figyelembe, hogy a Fare the City Center (egyirányú) EUR 10. Az oda-vissza utazás EU 20. De a Navigo découverte csak 27.15 eurót fizet, és lehetővé teszi a korlátlan hozzáférést. Ez egy nagyszerű alku, ha kérdezel tőlem.

Egy másik eset, amely a Navigo découverte -t ​​bölcs választásnak bizonyítja, amikor Versaillesbe utazik. A Versailles -i utazás önmagában 7,10 euróba kerül. De a Versailles a 4. zónában van, és a Navigo fedezi. Nem kell újabb jegyet vásárolnia, hogy odaérjen. Ugyanez vonatkozik a Disneyland Párizsra, amely az 5. zónában található.

Navigo Pass
De van egy fogás.

Az időzítés minden, amikor a Navigo -ra vonatkozik. Minden kártya csak 00:00 (12 MN) és vasárnap 23:59 (23:59) között érvényes. Nem veszi figyelembe, hogy mely napot használja először. Tehát például egy szerdán vásárolja meg, amely csak 4 napot ad a kártya használatához. Hétfőn újra kell töltenie, ha továbbra is folytatni akarja.

Ez az oka annak, hogy abbahagyják a Navigo Découverte -átadások eladását a héten, csütörtökön 23: 59 -én. Ha pénteken érkezik, akkor ez a bérlet a következő hétfőn érvényes lesz, nem ugyanazon a héten.

Hogyan lehet megvásárolni egy Navigo hét bérletet

Keresse meg a jegyablakot bármely metró vagy RER vasútállomáson.

Mondja el a munkatársaknak, hogy kapsz egy Navigo découverte kártyát mind az öt zónához. Kérnek tőled egy fényképet (300 mm x 250 mm). Gyakran elfogadják az útlevél méretű fotóját. Ha még nem rendelkezik fotó, akkor szinte minden Párizsban található Photomaton fülkék vannak.

A személyzet ezután összeállítja a kártyát az Ön számára, és leírja, hogyan működik.

Fizess érte. EUR 5 for the card, and EUR 22.15 for the load.

Navigo kártya minta
Ez az. You can use it ideal away. just hover the card above the scanner when entering any station.

A NAVIGO Monthly Pass is also available for EUR 73.

More ideas on YouTube ⬇️⬇️⬇️

Kapcsolódó hozzászólások:

8 vacationer Attractions from Champs-Élysées to The Louvre: A Paris walking excursion

The best view of the Eiffel Tower: excursion Montparnasse, Paris

Père Lachaise Cemetery: A Spirited walk in Paris

PARIS ON A BUDGET: travel guide & travel plan

Top 5 PARIS SCAMS to enjoy Out For & how to avoid Them

How to get to Paris City center from Charles de Gualle airport by Train

PARIS: 30 best things to Do & places to visit

15 best DAY trips FROM PARIS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *