THE 13 best HOSTELS IN PARIS

Last Updated: 03/21/22 | March 21st, 2022

Paris is a city on everyone’s bucket list. I’ve been dozens of times, and my love for the city is well known to you all. I can’t think of a year in which I don’t go even for a little bit. To me, Paris has it all: music, history, food, culture, and stunning architecture. It’s got that special something. I even moved to Paris to live out that writer cliché…if only for a while!

As a visitor to Paris, knowing where to stay can be difficult. There are lots of arrondissements (neighborhoods). Melyik a legjobb?

For a tourist, there’s really no bad neighborhood. nowhere you stay is going to be too far or risky (forget what you hear about in the news). Paris’s metro goes all over and stays open late.

However, that said, Paris has hundreds and hundreds of hostels. how do you know which are the best ones? The city is expensive, and as someone who has stayed in some less-than-stellar accommodations for way too much money, I know the price of making the wrong decision.

I’ve been going to Paris for a decade and have stayed in dozens upon dozens of places. There are a lot of things to consider when selecting a hostel. The top four when picking the best hostel in Paris are:

Location – Paris is substantial and, while the metro does go everywhere, it can take some time to get around. pick a place that is central to the sites and nightlife you want to see. All the hostels noted here are in central locations.

Price – In Paris, you really get what you pay for, so if you choose a really low-cost one, you’re probably going to get a hostel that is small, cramped, and doesn’t offer terrific service.

Amenities – Every hostel in the city provides totally free Wi-Fi, and many have a totally free breakfast, but if you want much more than that, be sure to do your research to find the hostel that best meets your needs!

Staff – All the hostels noted here have fantastic staff! They are very friendly and knowledgeable. even if you don’t end up staying at one of the places noted below, be sure to look up reviews to guarantee you end up somewhere where the staff is valuable and friendly! They can make or break a hostel!

To help you plan your trip, here is my list of the hostels in Paris that I like the most. If you don’t want to read the longer list below, the following hostels are the best in each category:

Best Hostel for budget Travelers: St. Christopher’s Canal
Best Hostel for Families: Generator Hostel
Best Hostel for Solo female Travelers: 3 Ducks Hostel
Best Hostel for digital Nomads: Les Piaules
Best Hostel for Partying: St. Christopher’s Canal or The Loft
Best overall Hostel: Les Piaules

Want the specifics of each hostel? Here’s my extensive list of the best hostels in Paris:

Price legend (per night)

$ = Under 30 EUR

$$ = 30-40 EUR

$$$ = Over 40 EUR

1. St. Christopher’s Canal

I love the St. Christopher’s chain. It has two hostels in Paris (see below for the other one). This location has Wi-Fi, comfy beds, lockers, clean showers, 5 EUR breakfast, and a lively bar. It’s in a unwinding and stunning part of the city and is very popular among backpackers. The view of the canal is incredible, and during the summer months, the terrace is hopping! This is one of my favorite hostels in Paris.

St. Christopher’s Canal at a glance:

$

Great for meeting people

Organizes lots of events

Lots of totally free perks (like totally free drinks and totally free walking tours)

Beds from 28 EUR, private rooms from 97 EUR.

Book St. Christopher’s here!

2. The loft boutique Hostel & Hotel

The loft is located in the diverse and historic neighborhood of Belleville, an up-and-coming immigrant neighborhood that is very fun to hang out in. The area has a lot to offer, including numerous ethnic food options. The hostel itself has an amazing outdoor patio, a bar, and a cute cat, Espiga. It’s small and cozy, with friendly staff too!

The loft boutique Hostel & hotel at a glance:

$

Laid-back outdoor patio makes it easy to meet people

Bar on-site for hanging out and mingling

Awesome location with lots of terrific food options nearby

Beds from 26 EUR, private rooms from 75 EUR.

Book The loft boutique Hostel & hotel here!

3. Les Piaules

Also located in Belleville, this hostel is in a beautifully renovated art deco building. It has a wonderful chimney lounge, a rooftop terrace, and a amazing bar/restaurant on the ground floor that’s popular with locals too (I saw a paint-and-drink club here). The rooms are very modern, the beds are comfy, and you can pay extra for either a basic breakfast (3 EUR) or a “badass” breakfast (7 EUR). It’s my favorite hostel in Paris and one of the best places to meet people! I can’t recommend it enough!

Les Piaules at a glance:

$$$

Cool rooftop for hanging out

Bar on-site to make meeting people easy

Organizes lots of events and activities

Beds from 41 EUR.

Book Les Piaules here!

4. Generator Hostel

Located in the 10tH Az Arrondissement, egy feltörekvő kerület, amely a Canal St. Martin közelében van, ez a generátor hostel elegáns trendi szobákkal rendelkezik, kényelmes ágyakkal, nagysebességű Wi-Fi-vel és barátságos személyzettel. A magánszobáinak még teraszuk is vannak! Van még egy élénk bár, egy epikus tetőtéri terasz, egy beltéri közös terület és csak női kollégiumok. Ez az egyik kedvenc láncom Európában.

Generátor hostel egy pillanat alatt:

$$$

Az élénk bár megkönnyíti az emberekkel való találkozást és a keverést

Csak női kollégiumok a magánélet és a biztonság érdekében

Társadalmi tetőtéri társalgó a lógásért

Ágyak 47 EUR -tól, privát szobák 150 EUR -tól.

Könyvgenerátor hostel itt!

5. St. Christopher’s Gare du Nord

Ez a hátizsákos bázis 2013 -ban nyílt meg, és közel van a Gare du Nord vasútállomáshoz, megkönnyítve a repülőtérre való eljutást. Ez a város legkényelmesebb szállója. Wi-Fi-vel, kényelmes ágyakkal, tiszta zuhanyokkal, 5 EUR reggelivel és egy bárral is rendelkezik, amely élő zenét is tartalmaz. Nagyon népszerű számos hátizsákos kirándulásban, amelyek Párizson keresztül érkeznek. Próbáljon meg egy szobát az utcára nézni, mivel a belső udvari szobák hangossá válnak a földszinti bár összes zajjal.

Szent Christopher Gare du Nord egy pillanat alatt:

$$$

Szórakoztató bár élő zenével és olcsó italokkal

Kényelmes helyszín

A társadalmi légkör megkönnyíti az emberekkel való találkozást

Ágyak 45 EUR -tól, privát szobák 107 EUR -tól.

Könyv itt a Szent Christopher Gare du Nord!

6. Örüljön a hostelnek

Ez az alapvető és költségvetésibarát hostel a város déli részén, Montparnasse lakó-/üzleti szomszédságában található. Rengeteg étterem, bár és szupermarket található a környéken, és ez sokkal „helyi”, mint a város többi környéke. A hostel teljesen ingyenes alapvető reggelit kínál, és van egy nagy, újonnan felújított konyha a vendégek számára. Ha korán érkezik oda, próbáljon meg egy felső emeletet szerezni, mivel az alsó részeknek nagyon kevés fejtér van. Ez egy fantasztikus választás, ha korai vagy késői vonatod van, mivel közel van a Montparnasse állomáshoz.

Élvezze a hostelt egy pillanat alatt:

$

Csendes légkör

Kényelmes elhelyezkedés (a vasútállomás közelében, bárok és egy szupermarket)

Ingyenes reggeli

Ágyak 29 EUR -tól.

Könyörgj örömet itt a hostelben!

7. Woodstock Montmartre

Ez az 1970-es évek témájú hostel sokkal több mint 20 éve működik. Ez egy sokkal több régi iskola hostel élménye! Teljesen ingyenes reggelit és házon belüli bárot biztosít. Ez egy fantasztikus lehetőség a párok és az egyedülállók számára, mivel a magánszobák meglehetősen gazdaságosak a többi hostelhez képest. Soha nem fog hiányozni valami tennivalója, mivel Sacré-Coeur és Montmartre közelében van, a Párizs egyik legjobb környéke. Akciócsomagolt és szórakoztató! Ha jó időt keres, maradjon itt.

Woodstock Montmartre egy pillanat alatt:

$

Nagyszerű az emberekkel való találkozáshoz

Jó választás párok számára (olcsó magánszobák)

Kényelmes elhelyezkedés Sacré-coeur közelében

Az ágyak 24 EUR -ból származnak, 49 EUR -tól.

Foglaljon itt a Woodstock Montmartre -t!

Szeretne Európát utazni, mint egy szakértő?

Szerezd meg az összes legjobb Europe utazási javaslatomat, valamint egy teljesen ingyenes tervezési eszközkészletet, amely magában foglalja a következő útmutatókat a beérkező levelek mappájába:

Hogyan maradj át a 90 napos határon

61 hozzáértő utazási tipp

A legfelsõbb csomagolási ellenőrző lista

A kedvenc vállalataimat használni

Lépésről lépésre az utazás tervezési útmutatója

Küldj nekem utazási tippeket!

8. Le Montclair Montmartre

A Montmartre -ban található Montclair egy szórakoztató hostel, puha ágyakkal, csoportos tevékenységekkel és tágas közös helyiséggel. A személyzet nagyon barátságos, és a hostel elég nagy, sok ággyal. A reggeli 6 EUR, és van egy nagy konyha a vendéghasználathoz is. Ez a terület legnépszerűbb szállója.

Le Montclair Montmartre egy pillanat alatt:

$$

Sok tevékenységet szervez

Sok közös helyiség, így könnyű találkozni az emberekkel

Központi elhelyezkedés Montmartre szívében

Ágyak 35 EUR -tól, privát szobák 130 EUR -tól.

Könyv le montclair montmartre itt!

9. FIAP Jean Monnet

Ez a hostel hatalmas, modern és szórakoztató tevékenységekkel teli. A reggeli tartozik, és van egy kávézó, ahol más ételeket is kaphat. De ez nem egy parti szálló: egy csendes környéken van. Ez valahol máshol maradhat, ha valami csendes és pihentető dolgot keres. Jellemzően itt vannak iskolai csoportok, és a kollégiumok csak 18 és 30 éves korosztály számára érhetők el.

FIAP Jean Monnet egy pillanat alatt:

$$$

Ingyenes reggeli

Dorms a 30 év alatti utazók számára

Quiet and laid back vibe

Privát szobák 85 EUR -tól.

Könyv Fiap Jean Monnet itt!

10. 3 Ducks Hostel

Az Eiffel-toronytól 10 perces sétára a 3 Ducks a város egyik legjobb helyszíne. A személyzet barátságos, a szobák kicsik, de kényelmesek, és a zuhanyok tisztaak. It has one of the most affordable bars in Paris (which slightly offsets the expensive dorm prices). This is a much more upscale hostel, with a recently revamped décor. It’s my second-favorite hostel in the city!

3 Ducks Hostel at a glance:

$$

Amazing central location

Super low-cost and social bar

Remek hely az emberekkel való találkozásra

Beds from 39 EUR, private rooms from 125 EUR.

Book 3 Ducks Hostel here!

11. Oops Hostel

Located in a former 18th-century inn, Oops Hostel is best next to Paris’s Latin Quarter, one of the city’s best hubs for nightlife, dining, and shopping options. It’s actually my favorite part of town! Dorms are small and comfortable but feature terrific amenities like ensuite bathrooms, totally free Wi-Fi, and individual reading lamps. There’s a amazing hostel bar that’s terrific for meeting other travelers.

Oops Hostel at a glance:

$$$

Nagyszerű az emberekkel való találkozáshoz

Convenient location with lots of clubs and shopping nearby

Ingyenes reggeli

Beds from 39 EUR, private rooms from 125 EUR.

Book Oops Hostel here!

12. Caulaincourt Montmartre

Caulaincourt is a design-forward hostel and hotel located in the heart of artsy Montmartre. The focus is mostly on private rooms, with a few smaller dorms (maximum 3 beds per room).

The common spaces and kitchen are filled beautifully developed and cozy, making for good places to hang out when you need a break from exploring. However, without organized social activities or an on-site bar/café, it’s harder to meet people if that’s your goal. but if you’re searching for a quiet hostel in a central location, Caulcaincourt is great!

Caulaincourt Montmartre at a glance:

$$

Ingyenes reggeli

Guest kitchen

Quiet hostel with only a few beds per dorm room

Beds from 37 EUR, private rooms from 65 EUR.

Book Caulaincourt Montmartre here!

13. JO&JOE (Nation + Gentilly locations)

Jo&Joe is a small hostel chain that started in France, with two terrific hostels in Paris to choose from: Paris – Gentilly, and Paris – Nation. Both locations are modern hostels with a lot of common areas, including a substantial outdoor yard at Gentilly and a rooftop terrace at Nation.

Both hostels also have an on-site bar/restaurant, serving food and drinks (including an comprehensive cocktail list). If you’re wanting to meet people, Gentilly is the much more recognized and much more social hostel, with a stage for performances and organized weekly events.

Jo&Joe at a glance:

$$

Continental breakfast available

Lots of common spaces (including outdoor areas)

On-site bar/restaurant

Jo&Joe Paris – Gentilly: Beds from 31 EUR, private rooms from 128 EUR.

Jo&Joe Paris – Nation: Beds from 38 EUR, private rooms from 120 EUR.

Book Jo&Joe Paris – Gentilly here!

Book Jo&Joe Paris – nation here!

***
Whichever one of these hostels you choose, you’re going to meet a lot of people and friendly staff, and have a good night’s sleep in a clean room. You just need to pick the hostel that matches your personality. These are all easy to get to using public transportation, and several offer airport transportation (for a fee). These are the best places hostels in Paris (remember Les Piaules is my top pick), and you won’t go wrong with any of them.

Get Your extensive budget guide to Paris!

For much more extensive information, check out my guidebook to Paris written for budget travelers like you! It cuts out the fluff found in other guides and gets straight to the useful information you need to travel around Paris. You’ll find suggested itineraries, budgets, ways to save money, on- and off-the-beaten-path things to see and do, non-touristy restaurants, markets, bars, transportation and safety tips, and much more! Click here to learn much more and get your copy today!

Book Your trip to Paris: Logistical suggestions and Tricks
Book Your Flight
Use Skyscanner to find a low-cost flight. Ők a kedvenc keresőmotorom, mert a világ minden tájáról keresnek webhelyeket és légitársaságokat, így mindig tudod, hogy a kő nem marad hátra!

Foglalja le szállását
You can book your hostel with Hostelworld as they have

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *