A Közép -Oregon Sunriver Resort

Sunriver -ben tartózkodik, Oregon egy 3300 hektáros tervezett lakó- és üdülőhelyi szomszédság, amely tizenöt mérföldnyire délre található Bend -től. Az 1500-as oregoniak kis lakossága felhívja a Sunriver Home-t, és olyan adókat fizet, amelyek támogatják a közszolgáltatásokat, ideértve a tűz és a rendőri osztályokat is.

A Sunriver létrehozása előtt a Mérnökök hadserege a második világháborús képzési gyakorlatokat végzett a Camp Abbot -ban. A Camp Abbot előtt az amerikai határ, Kit Carson a Deschutes folyó mentén táborozott, miközben feltérképezte az Oregon nyomvonalat. Manapság a látogatók golf a korábbi bizonyító területeken, valamint az úttörők ösvényén lévő S’mores örömét.

A Camp Abbot Office’s Club most egy Sunriver Resort rendezvényközpont

Messze a mai Sunriver legnagyobb szervezete a Sunriver Resort, az Oregon egyetlen Destination Hotels luxus ingatlanja. Ahogy a neve is sugallja, a Sunriver Resort egész évben rekreációs rendeltetési hely, golf, síelés, kerékpározás, túrázás, valamint madárfedés számos látogató vödörlistájának tetején. Az üdülőhely szállásai a Lodge Village 212 vendégszobájától, a 33 River Lodge vendégszobától, valamint közel 300 menekülési háztól, valamint a vásárláshoz vagy bérleti díjhoz kínált társasházaktól terjednek.

Felső szintű tetőtéri hálószoba

Februárban elmentem a Sunriver Resortba, a szezonban a téli szezon legfelső síelés és a tee-idő fenntartásai között az ingatlan négy díjnyertes golfpályáján. A hőmérsékletek ideálisak voltak a Lodge faluban szétszórt számos közösségi pezsgőfürdő egyikében, ahol egy 900 négyzetméteres lábú, kétszintes nyitott tetőtéri szobában örültem egy szép kőgáz-kandallóval, valamint a nagy konyhasarokkal ellátott nagy konyhasarokkal. étkező.

Lodge Village konyhasarok, étkezés és nappali szobák

Az étkezés témájában kilenc különálló étterem, kávézó, valamint sörkert található a Sunriver Resortban. Míg a Lodge Village konyhasarodnak nincs sütője vagy fagyasztója, a kényelmi szolgáltatások ideálisak maradványok, snackek felmelegedésére, vagy gabonafélék készítéséhez vagy szendvicsekhez. Az élelmiszerboltok a Sunriver és a Bend területén is találhatók.

Storytime S’mores helyével a Main Lodge épület mögött

A téli szezon felszereléssel ellátott Lodge faluban tartózkodó vendégek értékelni fogják a privát sí -szekrényt, valamint rengeteg horgot, valamint a hónadrág akasztóit, valamint a téli szezon dzsekikjét. Minden szobában van egy fő szintű terasz, és hozzáférhet a zöldterülethez a gyerekek számára, bár a szülők még mindig láthatók. A melegebb hónapokban azt tervezi, hogy órákat tölt az ingatlan legújabb vonzerején, az öbölben-egy nulla mélységű belépő medence vízlemezkel, a gyerekek felfedezésével, valamint a magán kabánokkal.

Az öböl vízi létesítménye

A tizennégy és az egész életkorú vendégek szintén szívesen használják a medencét, valamint a Sage Springs Club & Spa fitnesz lehetőségeit. Örülök a gőzfürdőnek, valamint a női öltözőben található pezsgőfürdőnek. Hasonlóképpen érdemes megemlíteni a számos különféle tevékenységet, táborot, valamint a kifejezetten a családok és a gyerekek számára kifejlesztett programokat-ideértve a Fort Funnigan-t, a 3-7 éves gyermekek gyerekek táborát. Ellenőrizze ezt az oldalt a részletekért:

Beltéri tenisz létesítmény a Sage Springs Club & Spa -ban

Tipp: Sokkal családbarátabb javaslatokért, hogy mit kell tenni, valamint a Bend és a Sunriver környékén, olvassa el ezt a történetet:

Ezenkívül, mielőtt lefoglalná a Sunriver Resortba vezető utat, beszéljen az üdülőhelyen a speciális családi menekülési csomagokhoz, mint amilyeneket itt megjegyeztek:

Köszönet a Destination Hotelsnek egy éjszakai szálláshoz a Sunriver Resort -ban. Elégedett ösvények!

Összefüggő

Családi tevékenységek a Sunriverben, valamint a Bend -ben, az Oregonset a Cascade -hegység keleti lejtőjén, a Közép -Oregon magas sivatagja a nyers, természetes szépség helye, vadon élő állatokkal és bőséges rekreációval. Tizenöt mérfölddel elválasztva a Sunriver és a Bend városai, egész évben népszerű menekülési célpontok a régióba menő családok számára. Míg a végső…
2016. március 2. “Oregon”

A 80 hektáros, valamint több mint 20 oktatási és speciális kertben az Oregon Gardenhiden-ben lévő geokaching, amely az Oregon kertben található Silvertonban, 10 nyilvános, valamint 20 magán geocache. A kerti GPS -feltérképezési projekt támogatására szolgáló adománygyűjtőként létrehozott Geocachers felkérést kap, hogy keresse meg mind a harminc gyorsítótárat a kerti órákban. Egy figyelmeztetés,…
2016. május 22. “Geocaching”

Útutazás Ashlandbe, Oregonon Egy szép korai őszi napon elhagytuk a Central Willamette -völgyet, és délre indultunk egy közúti kiránduláson, Ashlandbe, Oregonba, hogy a Lithia Springs Resortban maradjunk. Eugene -től ez az utazás mindössze három órát vesz igénybe, ám az út mentén nagyon szórakoztató megállást tettünk! Ha jössz …
2021in október 2. “Oregon”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *