Miért végül egyedülálló női utazó voltam

Feladva: 2014.10.09. 2014. szeptember 10.

A múlt hónapban kiderült, hogy havi oszlopokat hozok erre a weboldalra. A hónap második szerdáján Kristin Addis a Be My Travel Muse -ból itt lesz, hogy fantasztikus tippeket és tanácsokat adjon Önnek az egyéni női utazásokról. Az oszlopa ebben a hónapban kezdődik. Értsük meg!

Ültem a Kambodzsában, a tengerparton, csodálkoztam, hogy egy fehér homokos strand, így a világon még mindig létezett. Nem voltak magasodó üdülőhelyek, vagy elegáns italokkal rendelkező emberek, esernyőkkel. Gyakorlatilag üres volt. Ez volt a második hétem egyedül utazva. Megvettem az egyirányú jegyemet Délkelet-Ázsiába, és ezen a tengerparton ülve megértettem, hogy helyes döntést hoztam.

Soha nem tettem sok utazást, amikor fiatalabb voltam, és határozottan soha nem játszottam hátizsákot egyedül – vagy egyáltalán. Négy évvel korábban Tajvanon nyolc hónapig nyelvtudományi gyakornokként laktam. Miután eljött a ház, valamint egy teljes munkaidős feladatot, mint amilyennek hittem, hogy kellett volna, nem tudtam megrázni a vágyomat, hogy visszatérjek Ázsiába. Azokban a napokban a vágyakozásban soha nem képzeltem, hogy végül egy nyílt végű utazásra indulok, amelyet még két évvel később vagyok.

Akkor miért hagytam abba a világ utazásáért való feladatomat?

Annak ellenére, hogy szakmailag sikeres voltam, nem voltam boldog. A munkaállomásom korlátozónak érezte magát. A feladat jól fizetett, azonban rájöttem, hogy a pénz nem volt elegendő a húszas éveim validálásához, hogy valaki más álmait támogatja. Úgy éreztem, hogy hiányzik valami. Kalandra volt szükségem, és nem tudtam megrázni a kívánságomat, hogy visszatérjek Ázsiába. Nem tudtam azonban pontosan, hogyan lehet ezt megtenni.

Éveket töltöttem a szabadság iránti vágyakozással, nehéz kutatási tanulmányokkal a távoli helyszíneken, amelyek úgy tűnt, hogy annyira kiküszöböltem bármilyen igazságból, amit magamnak képezhetek. Valamilyen inspirációra kerültem az interneten. Lehetséges volt tartós utazási alap nélkül utazni? Lehet, hogy a nők valóban biztonságosan utaznak egyedül? Nem értettem, hogy senki más, aki csak megállíthatja az életét, és csatlakozhat hozzám, tehát az egyetlen módszer az volt, hogy egyedül menjen.

Minél többet néztem ki az interneten, annál inkább rájöttem, hogy lehetséges, és annál inkább az álom végül hosszú távú lakossá vált. A kívánság annyira hatalmas lett, hogy gyakran csak az volt az, amiben hiszek. Pontosan azt kellett tennem, hogy visszatérjem az Ázsiába való visszatéréshez, ezért kiszálltam egy tervet, és eleget tettem.

A fejemben lévő gondolatok visszhangozták a barátaim aggodalmait. Őrült vagyok, hogy egyedül szellőzöm? Csodálkoztam. Lövök magam a lábán, mind pedig szakmailag? Biztonságos lesz? Folyamatosan magányos leszek? Sajnálom?

De megértettem, hogy a legnagyobb sajnálat az volt, hogy olyan körülmények között maradtam, amelyekkel nem voltam elégedett: elegáns autók világa, magas bérleti díj, valamint a designer ruhák, amelyek valahogy soha nem kezeltek, hogy hozzam nekem az örömöt megígérték.

Már nem hittem az „amerikai álomban”. Nem akartam jelzálogkölcsönt, fehér piket kerítést, 2,5 gyermeket, valamint egy Fluffy nevű macskát. 2012 augusztusában felsoroltam bármit, ami a Craigslist -en volt, és egy hét alatt felajánlottam, majd azonnal befejeztem a bérleti szerződésemet, és kiszabadultam a lakásomból. Szeptemberben, rázva a cipőmben, felszálltam a repülőgépre Bangkokba, anélkül, hogy a leszállást lefoglaltam.

A kambodzsai tengerparton ülve úgy éreztem, hogy a szivárvány végén elértem az arany edényét. Mitől féltem? Minden [kiderült, hogy] egyszerű, biztonságos és egyszerű.

Délkelet -Ázsia minden országával solo -t utaztam, miközben beleestem a kultúrával és az ételekkel. Kihúztam a Srí Lanka -i lépcsőzetes rizspadok melletti vonatok ajtaját, bálnacápákkal merítettem a Maldív -szigeteken, több mint 100 mérföldre utaztam Nepálban, miközben az összes saját felszerelésem, valamint a Hitchhiked egyedül Kínával.

Ezek a tapasztalatok segítettek nekem, hogy pontosan kitaláljam, hogyan lehet felfedezni a kevésbé látogatott helyeket, pontosan hogyan lehet meghívni az emberek házába az igazi regionális kultúra megtapasztalása érdekében, valamint pontosan, hogyan kell mélyebben belemerülni az egyes helyekre anélkül, hogy az útmutatóra támaszkodnának. As a solo traveler, these chances are frequently plentiful for me. people want to take solo travelers in, there’s more space for one, as well as it can all be experienced individually, providing an fantastic discovering experience about the world.

The beauty of traveling solo, particularly as a female, has likewise taught me so much about myself. It’s made me more independent, stronger, as well as more resilient. I’ve encountered so many fantastic women available doing the extremely exact same thing, a few of whom are as young as 18 or 19 years old.

I’ve got countless emails from women in similar situations, those who want to leave behind a traditional life to see the world. I always tell them that if it’s in their heart, they have to do it.

Ban benHavi oszlopom, számíthat arra, hogy több hozzászólást fog látni pontosan arról, hogyan kell ezt megtenni – hogyan kell szembenézni és túllépni a félelmet, pontosan hogyan értesítse, és elfojtsa a barátai és a család habozásait, pontosan hogyan kell Végezze el a bérleti szerződést, és adja meg a cuccát, mit kell csomagolni, pontosan hogyan kell biztonságban maradni, pontosan hogyan lehet felfedezni a mélyebb kulturális élményeket, és még sok más. Megmutatom, hogy könnyebb, mint gondolnád, hogy nőként utazz a világon.

A hosszú távú utazásnak feltétlenül a hit ugrását igényli, azonban a megfelelő felkészülés mellett nem kell, hogy félelmetes legyen.

Kristin Addis egy egyedülálló női utazási szakember, aki befolyásolja a nőket, hogy hiteles és kalandos módon is utazzanak a világon. Egy volt befektetési bankár, aki 2012 -ben felajánlotta az összes vagyonát, valamint elhagyta Kaliforniát, Kristin több mint négy éve utazott a világon, minden kontinenst lefedve (az Antarktisz kivételével, bár ez szerepel a listáján). Szinte semmi, amit nem fog kipróbálni, és szinte sehova nem fog felfedezni. Többet fedezhet fel az ő utazási múzeumában vagy az Instagram -on, valamint a Facebook -on.

Foglalja le utazását: Logisztikai tippek és trükkök
Foglalja le a járatát
Keressen egy olcsó repülést a Skyscanner felhasználásával. Ez az én preferált böngésző motorom, mivel keresi a webhelyeket, valamint a világ minden tájáról szóló légitársaságokat, így mindig nem érti, hogy a kő nem marad hátra.

Foglalja le szállását
Foglalhatja a hostelét a Hostelworld -nál. Ha a hostelen kívül máshol szeretne maradni, használja a booking.com -ot, mivel azok következetesen visszatérnek a legolcsóbb áron a vendégházak és a szállodák számára.

Ne emlékezzen az utazási biztosításra
Az utazási biztosítási fedezet megvédi Önt a betegség, a sérülés, a lopás és a lemondások ellen. Átfogó biztonság a helyzetben, bármi rosszul fordul elő. Soha nem megyek utazásra nélküle, mivel a múltban sokszor kellett felhasználnom. A legmegfelelőbb szolgáltatást és az értéket nyújtó preferált vállalkozásom:

Biztonság (mindenki számára a legjobb)

Biztosítsa az utazásomat (a 70 év felettiek számára)

MedJet (extra evakuálási lefedettségért)

Készen áll az utazás lefoglalására?
Nézze meg az erőforrás -oldalamat a legjobb vállalkozáshoz, amelyet utazás közben használhat. Felsorolom mindazokat, amelyeket utazom, amikor utazom. Ezek a legjobbak az osztályban, és nem tévedhet el az utazás során.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *