Caye Caulker

Caye Caulker kis paradicsoma egy titkos paradicsom a Karib -tenger közepén. Belize részét a kreol a fő nyelv, bár a legtöbb lakos is megfelelő angolul beszél. Egy furcsa menekülés, a sziget mindössze 4 mérföld hosszú, mindössze egy mérföldes a város. Ennek a kis szigetnek a varázsa egy része az autók hiánya, mivel szinte mindenki kerékpárral, golfkocsikkal vagy a nem burkolt utakkal jár.

Nyáron minden évben a sziget házigazdák a Homárfesztiválon, ahol a helyiek és a turisták egyaránt kijönnek, hogy minden lehetséges módon főzzenek a homárt, hallgassák meg a helyi élő zenét, és lehűljenek azáltal, hogy úsznak a helyi forró pontokon, a lusta gyíkot a lusta gyík a Osztva vagy sip’n’dip.

A split

A lusta gyíknál van egy tengerparti röplabda pályája és a Palapas a vízben, ahol elképesztően ízletes gyümölcsitalokat vagy néhány legfinomabb dollár szárnyat élvezhet. Általában egész nap van egy DJ a helyszínen, amíg a naplemente megnyugtató reggae eredetiket és rádió slágereket játszik, és estig máglya. A Sip’n’Dipnél vannak függőágyak és horgonyzott belső csövek a tengerben, hogy pihenjenek és élvezzék az egyik finom ebéd különlegességüket. Minden nagyon megfizethető, a belizei dollárral 50 centtel egyenlő USA -val

Bambuszos étterem hintákkal székekhez, a tenger felé néző székekhez, a San Pedro Express Water Taxi mellett.

Az epikus Belize akadály -zátony egy részét, amelynek csak egy búvárfelszerelésre van szüksége, hogy láthassa a nővér cápákat, a tengeri teknősöket és a gyönyörű halak tömbjét a sziget bármely mólóján. Ha mélyebb túrát keres, akkor a sziget minden sarkon vezető útmutatóit készen áll arra, hogy eljuthasson a híres Blue Lyukba vagy egy halászati túrára, minden családbarát mentőmellényekkel rendelkezésre áll. Próbáljon ki egy katamarán naplemente körutazást 5 körül, hogy pihenjen, és megnézze a sziget érintetlen északi oldalát, miközben ceviche -en snack, egy friss tenger gyümölcsei salsa, amelyet általában tortilla chipekkel tálalnak.

Függőágyak a Front Street -en

Ez a kis paradicsom szelet kell látni a laza kalandorot, vagy bárki, aki szünetet keres a napi nyüzsgéstől. Mert mindenkinek szüksége van egy friss kókuszdióra, hogy időről időre lehűljön.

Vanessa Maida egy író, aki elmondja a történeteit. Függetlenül attól, hogy Tarot leolvasást ad egy karibi szigeten, akár tavasszal Európán keresztül ugrál, folyamatosan keres és mindig megtalálja. A férjével és fiával találhatja meg, hogy elrontja az írógépet Méridában, Mexikóban.

Összefüggő

A Ritz-Carltonon tartózkodik az Amelia-szigeten? WHO? Mi? Amikor az a gondolat, hogy 3 energikus, rambunctious és versenyképes gyerekemet a Ritz-Carltonba viszi, az Amelia-szigetet először bemutattam nekem, azt gondoltam, hogy nem gondoltam. Nem mi. Nem tudom megtenni. Úgy értem, hogy hangosak vagyunk, és a fiam egyszerre egyszer, amikor hangos burpot bocsáthat ki, miután szódát dobott!…
2022in június 30 -án “Florida”

Florida Keys Road Trip: Big Pine Key a Key Largo -hoz és azon túl, hogy a Florida Keys felé tart, valószínűleg Key West -et csinálsz. És kellene – csodálatos. De a Family Road kirándulás nem ért véget, amikor eléri az Egyesült Államok kontinentális legdélebbi pontját, amikor észak felé haladsz, hogy hazatérjen, a Florida Keys többi része felhívja:…
2021 -es december 9 -én “Florida”

A Floridathe Bailey-Matthews Shell Múzeumban, a Florida-i Sanibel-szigeten, Sanibel-szigeten található Bailey-Matthews Shell Múzeum kötelező megálló a következő Family Road kiránduláson. A vonzó kiállítások és a tengeri élet találkozókkal a felvételi ár kevesebb, mint a filmekbe.
2011. február 11 -én a “Beach Vacations”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *